How to: de zomerlook van TEEEZ

Make-up door Ze.nl
Wij zijn het zat. De kou, de sneeuw, de regen: tijd om vol in de ontkenning te gaan en een heerlijke zomerse beautylook te maken. Met de nieuwe collectie van TEEEZ cosmetics wordt je make-up momentje een feest!
 
TEEEZ trendy cosmetics kun je het beste omschrijven als welkome zonnestralen in sexy producten! De nieuwe beautyproducten van het leuke merk zijn gehuld in onderscheidende prints, van hoge kwaliteit en zijn er in prachtige, zonnige kleuren. Wij worden al helemaal enthousiast als we naar de verpakkingen kijken: zó hip, happening, gezellig en mooi!
 
 
Maak de zomerlook!
Om die gure winter snel te vergeten wordt het de hoogste tijd om lekker zonnige en zomerse make-up op te brengen. De nieuwe collectie van TEEEZ is hier perfect voor geschikt met zijn vrolijke kleuren!
 
Lippen
Stift je lippen met de Eve?s Ready to Wear Lipstick (? 7,49). Deze lipstick breng je makkelijk aan op beschadigde lippen dankzij de speciaal toegevoegde wilde mango. De lipstick is niet alleen herstellend maar ook voedend en hydraterend. Daarbovenop is de lipstick long lasting en parabeenvrij! Hij is verkrijgbaar in acht beschikbare kleuren. 
 
De Paradise Perfect Lip Gloss (? 7,49) kun je nu over je lipsick aanbrengen. De lipgloss is namelijk transparant met een sexy gouden gloed. Het heeft een volumizing effect dat je lippen een plumping look geeft en tegelijkertijd revitaliseert. Ook de lipgloss is parabeenvrij. 
 
Van links naar rechts: Easy on the Eye Pencil, Easy on the Eye Eyeliner en Paradise Perfect Lip Gloss.
 
Ogen
Voor spectaculair doordringende ogen gebruik je de Island Palette Eyeshadows (? 6,99). Deze oogschaduws zijn beschikbaar in verschillende intense kleuren met een stijlvolle sparkling finish. De kleur 'Sweet Sins' heeft een uniek changeant effect waarbij de kleur verandert afhankelijk van de hoek van het licht. Gaaf!
 
Voor de finishing touch gebruik je de Easy on the Eyes Eye Pencil (? 5,49). Dit oogpotlood heeft een romige, zachte en intens zwarte formule en is longlasting. Of kies voor de Easy on the Eyes Eyeliner (? 6,49). Deze liquid eyeliner heeft een intens zwarte kleur, is waterproof en bevat een innovatieve precisietip!
 
 
Wangetjes
Voor een stel gezonde, rode wangetjes kun je tenslotte de Soft as Sin Cream Blush (? 7,99) gebruiken. Dit product kan makkelijk worden aangebracht met de vingertoppen en verzorgt je huid dankzij de vitamine E-formule. Met deze cream blush kun je beter sculpten en de gradaties van kleuren bepalen. Kies uit de vier beschikbare kleuren cream blush die ook nog parabeenvrij is. 
 
Uiteraard zijn alle TEEEZ trendy cosmetics producten dermatologisch getest en niet getest op dieren.

Weten waar je de producten kunt kopen? Check het in de store locator!