Doe mee met het internetonderzoek van EEN Media en win een Beautybox!

Vrije tijd door Karin

Op welk moment kijk jij het liefst op Ze.nl? Shop je veel online? EEN Media wil hier graag meer over weten om jou nóg beter te voorzien van de leukste websites, webshops en apps. Doe daarom mee met het onderzoek en win een Beautybox!
 
Zoals velen van jullie weten valt online vrouwenmagazine Ze.nl onder EEN Media. EEN Media beheert verschillende vrouwenwebsites zoals onze zusjes Fashionscene, Girlscene, Vrouwen, Beautyscene en Chicklit. Maar ook webshops als I Want That Musthave en MyDress vallen onder EEN. Kortom: EEN Media wil de vrouw in al haar behoeftes voorzien op het internet. Daarom is het belangrijk dat wij weten wat jou interesseert en wanneer jij online bent, zodat wij je nog beter kunnen voorzien in jouw online behoeftes!
 

We willen jou dan ook vragen om onderstaande enquête in te vullen. Bovendien maak je kans op een van de heerlijke Beautyboxen die worden verloot onder de deelneemsters!
 
Ga HIER naar de enquête!
 
Betaalde seks-onderzoek
Onlangs riepen wij op Ze.nl jullie ook op om mee te doen aan ons grote betaalde seks-onderzoek. Helaas is hier te weinig relevante info uitgekomen om hier een leuk artikel over te publiceren. Oké, een paar kleine leuke weetjes dan:
  • maar liefst 60% van de ondervraagde dames fantaseert weleens over iemand anders dan haar eigen partner. Oeh la la!
  • 33% fantaseert ook weleens over seks met een gigolo!
  • 21% zou weleens seks met een gigolo willen hebben omdat het haar spannend lijkt.
De winnaressen van de sexy prijzen hebben wel bericht gehad! Wij gaan weer brainstormen over een nieuw, relevant onderwerp om onderzoek naar te doen. Dus houd Ze.nl in de gaten!

Doe jij mee met het onderzoek?