Lifestyle / Celebs
Celebs

Heet nieuws: Magic Mike de musical op Broadway!


Goed nieuws voor alle dames die spontaan flauwvielen tijdens de film Magic Mike vorig jaar zomer. De makers van de bioscoophit zijn druk bezig met het script voor een musical van de film. Hallelujah! 
 
Het idee voor een Broadway-musical kwam van co-producent Reid Carlin en hot eye candy (en hoofdrolspeler) Channing Tatum, aldus het Amerikaanse magazine Vanity Fair. Samen met de andere producenten hebben ze hun tanden gezet in het schrijven van een musicalversie van de film Magic Mike. En dat Channing talent heeft voor het schrijfvak hebben we gemerkt bij de film. Ook daarvoor schreef hij namelijk mee aan het script. 

Lapdance gegarandeerd
De film, gebaseerd op het leven van Channing Tatum voordat hij acteur werd, viel bij vele dames zeer in de smaak. Liefde in het spel, onderlinge spanning en natuurlijk de tientallen blote mannen die van het beeld af spatten. Reden genoeg om de film naar Broadway te brengen. 
 
Spannende avond
De producent wil er een avond van maken om nooit te vergeten. De musical moet een sfeer geven van een leuke avond in een club, maar dan wel eentje met een verhaallijn. En dat het een spannende ervaring wordt, is zeker. ?Oh, je hebt zeker kans op een lapdance?, vertelt producent Gregory Jacobs.  
 
Of de andere acteurs die krols over het podium dansten ook een rol krijgen in de musical, is nog onzeker. Channing Tatum verklapt al wel dat hij hoogstwaarschijnlijk niet de hoofdrol zal vertolken. ?Ik denk dat niet iedereen mij wil horen zingen op Broadway?, zegt hij. Wel verwacht de acteur dat de musical in 2014 in première gaat. 
 
Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot van één van de strippers van het podium springt en ons blij verrast met zijn zwoele moves. Jij ook?