De romantische hotspots van New York!

Reizen door Redactie Ze.nl
Helemaal verliefd of is jullie relatie toe aan een flinke oppepper? Een paar dagen in The Big Apple is altijd een goed idee! Speciaal voor jouw romantic getaway hebben wij de leukste activiteiten geselecteerd.
 
Magisch Broadway
Beleef samen de magie op Broadway tijdens The Lion King, Chicago of Mamma Mia! Mooie acteurs, live muziek en prachtige decors slepen jullie mee in het verhaal. Is hij niet zo'n fan van musicals? Ga dan naar Spiderman, succes gegarandeerd! Jij mannen in strakke pakken en hij zijn jeugdheld. Kijk hier voor de musicals in New York en boek je tickets vooraf met korting. 
 
 
Manhattan bruist
Imagine: zonsondergang met een ijskoude cocktail in je hand. En dat met uitzicht op de skyline van Manhattan! In New York vind je rooftopbars waar heel hip Manhattan zich begeeft. Geniet bijvoorbeeld van de relaxte sfeer in de lounge van 230 Fifth. Verleid je hem liever met je dance moves? Ga naar de rooftopbar van het Gansevoort Hotel en laat zien wat je in huis hebt!
 
In de Wolken
Een absolute aanrader voor een trip naar New York is een helikoptervlucht! Hoog in de lucht heb je een verpletterend uitzicht over Manhattan en zie je wereldberoemde attracties als Central Park, het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld. Een onvergetelijke ervaring om samen te beleven. 
 
 
The New York Yankees 
Oké, we begrijpen dat niet ieder vrouwenhart sneller gaat kloppen van een sportwedstrijd. Maar hoe sexy is een man met passie? Geniet van je lief (en van de mannen op het veld!) terwijl hij uit zijn dak gaat tijdens een wedstrijd van de Yankees. Sportwedstrijden zijn overigens allang niet meer alleen voor mannen, je zult versteld staan van het aantal vrouwen en kinderen in het publiek. Boek Yankees tickets voor vertrek en verras hem ter plekke!
 
Koetsrit door Central Park
Kruip heerlijk tegen je man aan tijdens een koetsrit door Central Park. In een ouderwetse paardenkoets komen jullie langs de mooiste en meest romantische plekjes van New York. Zou hij de hint begrijpen en op één knie gaan...?
 
 
Romantische Dinner Cruise 
By far het meest romantische uitje in New York: een dinner cruise! Trek je mooiste jurkje en killer heels aan en beleef een avond met ongelofelijke uitzichten, duizenden lichtjes, goede wijn, heerlijk eten, live jazzmuziek, kaarslicht en natuurlijk je droomdate.

Meer romantische (en handige) tips vind je op NewYork.nl, de website van de Nederlander Eric die Amsterdam verruilde voor Manhattan. Op de redactie checken we inmiddels ook dagelijks zijn Facebook-pagina voor de mooiste foto's van New York!