Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

Zo regel jij korting!

Reageer 0
Die tas van Vimodos, of die Essie-lakjes bij bol.com: hebben! Alleen? het is eind van de maand en je bent alweer aan het einde van je salaris, help! Geen nood: wij geven tips zodat jij voortaan je favo items met korting regelt.
 
Reken in de winkel af bij een man
We weten het natuurlijk allemaal: korting regelen gaat het beste bij een man. Dus als jij ? oldskool ? offline gaat shoppen, speur jij bij binnenkomst de hele winkel af op zoek naar een mannelijk exemplaar. Je raapt je buit bij elkaar, loopt naar ?m toe, zet je flirtmodus aan en begint een lulverhaal over budgetten, eind van de maand en jarige vriendinnetjes die per se dat ene cadeau willen. Zorg dat je niet met vriendinnen bent - die dan ook allemaal korting willen - en natuurlijk ook niet met je vriend. Enneuh: een beetje subtiel. Te opvallend flirten voor korting staat cheap en werkt averechts!  
 
Zoek spullen uit waar iets ?mis? mee is
Een goede manier om korting te regelen is om een product te kopen dat een beetje beschadigd is. Zorg dat je dit zelf eenvoudig kunt fixen ? bijvoorbeeld een truitje waarbij wat naadjes loszitten die je zelf makkelijk weer vast kunt zetten ? en zeg dat je de trui alsnog wilt hebben, maar dan bijvoorbeeld 10 euro goedkoper. Vaak gaan verkoopsters hierin mee, omdat je een goede reden hebt voor korting en zij de trui toch kwijt willen.
 
 
Maak gebruik van Actiepagina.nl
Ken je de site Actiepagina.nl al? Op deze website vind je alle kortingscodes en aanbiedingen van online shops. In 2005 is deze website ontstaan om te laten zien hoe makkelijk je kunt besparen door online aankopen te doen. Inmiddels zoeken 20.000 mensen (waarvan 85% vrouw!) naar korting op deze fijne kortingssite! Actiepagina.nl heeft de meeste kortingscodes, heel veel codes zijn exclusief te verkrijgen via deze site. Ze hebben vaak de hoogste kortingscode voor bijna alle populaire kleding webshops.
 
Zo vind je bijvoorbeeld een Vimodos-kortingscode die je gratis kunt gebruiken. Je hoeft er niets voor te doen. Wij zeggen: superhandig! Of ben je bijvoorbeeld gek op de pumps van Nelly maar is er is op dit moment geen kortingscode beschikbaar? Laat dan je emailadres achter in het Nelly.com kortingscode alert en je ontvangt automatisch de nieuwe code van Nelly.com in je mailbox als er weer een nieuwe beschikbaar is. Maar ook voor korting op weekendjes weg kun je terecht op deze site. 
 
 
Onderhandel
Op veel plekken kun je gewoon onderhandelen. Als je bijvoorbeeld voor een groot bedrag bij Media Markt koopt, of op de markt, zijn ze best bereid om je tegemoet te komen. Ook als je iets in de sale koopt kun je er af en toe nog een extra bedragje afsnoepen. Zorg dat je zelfverzekerd overkomt, voel je niet bezwaard om te onderhandelen - je zou immers een dief zijn van je eigen portemonnee als je het niet deed! En bluf 'till you drop!

Hoe regel jij korting als je iets wilt hebben wat je niet kunt betalen?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • locolise

  Ik werk zelf in een kledingwinkel, en ik vind dit soort mensen verschrikkelijk. Deze mensen zijn er niet van bewust wat voor werk hier vooraf gaat om iets te produceren. Als je een artikel goedkoper wilt hebben, ga dan niet voor een A-merk.

 • Dishere

  Pauper? Als ik een koelkast, wasmachine en magnetron tegelijk koop, dan wil ik graag wat korting. Als ik op internet iets zie en in de winkel is het duurder, dan vraag ik de internet prijs anders bestel ik het online.

  Vind ik allemaal niet pauper, maar verstandig.

 • Gerdavlaam

  Super goede tip, dankjewel! :)

 • irene

  pauper

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen