Seks & relaties / Relaties
Relaties

5 tips om effectief vreemd te gaan

Stiekem ben je wel een beetje klaar met je lover: hij is lui, heeft een buikje gekregen, wordt een beetje kaal en om over de seks nog maar te zwijgen. Maar je wilt geen vrijgezel zijn. Zo ga je vreemd zonder dat hij erachter komt!
 
Dit artikel is enigszins ironisch en als grap bedoeld. Wij raden het dan ook niet aan en keuren het wél af om vreemd te gaan ;-)
 
Ga vreemd met een onbekende
Als je vreemdgaat moet je natuurlijk onnodige uitlekrisico?s vermijden. Daarom is het niet zo handig om het met de beste vriend van je vriend aan te leggen. Stel dat hij in een dronken bui jullie geile stoeipartij opbiecht aan je vriend? Of stel dat hij het niet kan hebben dat jij je lover niet verlaat voor hem? De kans bestaat dat hij uit wraak je vriend inlicht. Ook kunnen andere vrienden uit jullie vriendengroep erachter komen als meneer besluit om iemand in vertrouwen te nemen. En dat wil je niet. Doe het dus met iemand die ver van je afstaat. Spreek het liefst ook altijd bij hem thuis af. Met de gordijnen dicht. Op minimaal 542 kilometer afstand van jullie huis.
 

Wis al je sporen
Als je vreemdgaat laat je sporen na. Zorg dus dat deze te allen tijden gewist zijn. Spreek af dat jij je second love altijd eerst WhatsApp?t. Dat als je hier plotseling mee kapt, hij je niet moet gaan bellen. Dat hij je niet zomaar ?s avonds belt als je met je vent op de bank zit. Zorg dat je elke WhatsApp/Facebook/mailconversatie wist. Als je stiekem na werktijd even naar hem toe rijdt in jullie auto, giet die tank dan weer vol. Zorg dat je niet jullie gezamenlijke pinpas gebruikt bij het tanken. Dat je altijd een praatje klaar hebt als je vriend vraagt wie ?Betsy? is die zoveel hartjes naar je app't. Vermoeiend hoor, dat vreemdgaan.

Meld je aan bij een vreemdgangerssite
Eigenlijk is het handigste gewoon om je aan te melden bij een site als Second Love. Gebruik een ander mailadres, een andere naam en een andere foto. Je bent op dat moment gewoon even heel iemand anders en je hoeft niet bang te zijn voor bekenden die je betrappen. Als je het helemaal op safe wilt spelen gebruik je alleen je fake emailadres en geef je niet je Facebook en niet je nummer. Het zou natuurlijk alleen wel een beetje jammer zijn als je plots de foto en naam van je vriend in de database van Second Love ziet. What goes around?
 

Besteed ook nog genoeg aandacht aan je vriend
Belangrijk is dat je vriend of man geen argwaan krijgt, want dan zijn de rapen gaar. Dan gaat hij zoeken, graven en speuren. Zorg dus dat het niet opvalt dat je vreemdgaat en je niet een of meerdere van deze tekenen vertoont: 
  • dingen wegklikken op je laptop als hij naast je komt staan
  • telefoontjes niet meer beantwoorden waar hij bij is
  • vaak overwerken
  • nog meer tekenen die je hier leest
Daarnaast: zorg dat als je normaal gesproken een prima sex drive hebt, je nu niet plots nooit meer initiatief neemt. Laat ook nog vaak genoeg merken dat je gek op ?m bent, dan zal hij de laatste zijn die denkt dat je het bij een ander zoekt.
 
Krijg geen schuldgevoel
Zorg dat je hard en kil wordt. Denk niet aan hoeveel pijn je hem doet. Ik bedoel: hij heeft jou vast ook vaak genoeg pijn gedaan! Toen hij die mooie schoenen niet voor je wilde betalen bijvoorbeeld. Of toen hij tien minuten te laat was om je op te halen. Hallo?! Bovendien: als hij je eens een keer fatsoenlijk bevredigde in bed en dat sixpackje had behouden was je niet vreemdgegaan. Toch? Bovendien, als je je schuldig voelt kun je weleens in een emotionele bui alles eruitgooien. En dat wil je niet. Je was tenslotte net zo lekker bezig.

Ben jij weleens vreemdgegaan?