Lifestyle / Celebs
Celebs

Beyoncé ontwerpt zomercollectie H&M

Het wordt een hele hippe zomer voor ons dit jaar. Niemand minder dan zangeres Beyoncé gaat namelijk de nieuwe zomercollectie voor H&M ontwerpen. Dat betekent dat we helemaal bootylicious à la Mrs. Knowles over straat kunnen!
 
Nadat de modeketen Beyoncé had gestrikt als het nieuwe gezicht voor de zomercollectie, vroegen ze haar om nog een gunst. H&M bevestigde het nieuws via Twitter dat Beyoncé de kleding niet alleen gaat showen, maar ook gaat ontwerpen. We like!
 
House of Deréon
De wereld van het ontwerpen, is voor Beyoncé geen onbekend gebied. De zangeres heeft naast een gouden keeltje ook een eigen modehuis: House of Deréon. Hier ontwerpt ze samen met mama Knowles fashionable outfits, onder andere voor de vollere vrouw. Hopelijk neemt ze deze ontwerpskills mee naar de tekentafel bij H&M. Worden onze gebeden dan ein-de-lijk verhoord en kunnen we met onze Hollandse brede heupen en volle bips onze modehartjes gaan ophalen?

 
Beyoncé heeft er in ieder geval heel veel zin in. ?Ik ben altijd al een fan geweest van H&M. Ik hou van hun focus op leuke en betaalbare mode. Ik vond het concept van de shoot geweldig?, vertelt de zangeres. Wat we kunnen verwachten? Badkleding en leuke setjes voor op het strand. Geheel in Beyoncé-stijl natuurlijk!
 
En dat is allemaal te bewonderen in de bijbehorende reclamespot die intussen al is opgenomen. Op haar nieuwe nummer Standing on the sun danst de powervrouw zwoel in haar eigen bikini?s en zomerjurkjes.
 
Mrs. Carter World Tour
De populairste mama van heel celebrityland boekt het ene na het andere succes. Na haar dochtertje Blue Ivy Carter op de wereld te hebben gezet, gaat ze ook weer het podium op. Haar nieuwe wereldtour Mrs. Carter World Tour was vrijwel direct uitverkocht. Helaas voor ons is ook in Nederland geen enkel kaartje meer te krijgen.
 
Reden genoeg voor H&M om de zomercampagne naar haar nu al succesvolle tour te vernoemen. Deze zomer lacht de Beyoncé as Mrs. Carter in H&M-collectie ons tegemoet! Wij kunnen niet wachten.
 
Ren jij ook naar de dichtstbijzijnde H&M voor de zomercollectie van Beyoncé?