To the max: wat je nog niet wist over Máxima

Celebs door Marleen_S
Leuk hoor, die troonswisseling, maar daar word je nu zo onderhand wel mee doodgegooid. Want waar we stiekem meer geïnteresseerd in zijn dan ?Koningsdag?, is in prinses Máxima! Dit wist je nog niet over onze Queen to be!

 Want wist je dat ?

 
? Máxima aan de buis gekluisterd zat toen ze net in Nederland woonde? Ze leerde namelijk zo snel Nederlands door te kijken naar Lingo.
 
? ze haar kleren vaak meerdere keren draagt? Ze is één van de weinige royals die dit doet.
 
? het niet gelijk liefde op het eerste gezicht was toen ze Willem-Alexander leerde kennen? (Wij snappen waarom. Of mogen we dat niet zeggen?)
 
? Willem-Alexander namelijk best geïrriteerd reageerde toen ze een foto van hem wilde maken?
 
? Máxima Willems uitspattingen over het bewind van haar vader 'een beetje dom? vond? En dat hardop verkondigde op de Nederlandse televisie!
 
? de prinses niet zulke slanke voetjes heeft als Assepoester? Máxima heeft namelijk maat 42!
 
? Máxima gek is op sport? Samen met Willem-Alexander en haar dochters zijn ze altijd bij veel wedstrijden aanwezig om de Oranje teams te supporten.
 
? ze zelf ook niet vies is van een beetje sporten? In 2012 deed ze mee met de Amsterdam City Swim en haalde veel geld op voor de stichting ALS.
 
? toen Máxima Willem-Alexander ontmoette ze niet wist dat hij een prins was? Een paar ontmoetingen later, kwam ze daar pas achter. How romantic!
 
? de prinses helaas een voorliefde heeft voor bont? Daarvoor werd ze in 2004 en 2012 uitgeroepen tot Dom Bontje. Zij en haar dochters droegen namelijk jassen die gemaakt waren van wasberenbont.
 
? Máxima gek is op Dulce Leche? Dat zijn pannekoekjes gevuld met ijs of melk met caramelsmaak.
 
? ze ook een zwak heeft voor kroketten?


 

 ? heel Nederland nog niet wist wat ze van de prinses moesten denken toen ze met Willem ging trouwen? Totdat ze een traan liet tijdens de huwelijksceremonie. Toen stal ze iedereens hart!
 
? de favoriete ontwerper van Máxima de Belgische modeontwerper Natan is?
 
? de prinses het armbandje dat ze droeg tijdens de bekendmaking van haar verloving nog regelmatig draagt? En dat is vast niet zonder reden!
 
? de kleuren die Máxima het vaakst draagt rood, wit en vooral veel beige zijn?
 
? ze door veel modecritici wordt geroemd om haar modieuze outfits? Vooral haar leren creatie en de ?postzakjurk? van Jan Tamineau werden in één klap populair bij het publiek!

... Ze ooit betrokken is geweest bij een verkeersongeluk? De prinses kwam vanuit haar oprit en botste tegen een andere auto aan. De automobilist brak zijn been en Máxima moest een schadevergoeding betalen. Ze verleende namelijk geen voorrang. Foei!
 
? Máxima met de troonwisseling automatisch koningin wordt? Omdat Willem koning wordt en daarmee - vanuit  historisch oogpunt - hoger staat dan zijn vrouw, mag ze koningin worden. Ehhh, pardon? Daarom bleef prins Claus ook ?gewoon? prins!
 
? Máxima ook gewoon een hele normale moeder is? Ze is namelijk regelmatig overblijfmoeder op de school waar Amalia, Alexia en Ariane naartoe gaan.
 
? Máxima he-le-maal losgaat op de deuntjes van Armin van Buuren? Het schijnt dat hij binnenkort ook komt draaien voor het koningspaar!
 
? de prinses vroeger polo speelde? En ze was er heel erg goed in.
 
? haar favoriete zonnebrillen van het merk Tom Ford zijn?
 
? ze samen met prinses Kate (die van William) en Charlene (de prinses van Monaco) één van de populairste prinsessen van Europa is?

... de blonde prinses niet op zondag naar de kerk gaat? En dat terwijl de hele Oranje familie christelijk is.
 
? Máxima als er hoedjes moeten worden gedragen ze vaak kiest voor een opvallende creatie? Beatrix kun je uittekenen in haar hoeden met brede randen. Máxima kiest altijd - heel fashionable - voor een alternatief voor het hoedje.
 
Wat wist jij nog niet over Máxima?