De ideale man komt uit? Nederland!

Relaties door Marleen_S
Dames opgelet! Vergeet de zwoele Italianen, de knappe Spanjaarden en de verleidelijke Griekse goden. Als je op zoek bent naar de ideale man, begin dan eerst in eigen land. Want de Nederlandse man is hot! En erg gewild.

 
Voor een wild avontuurtje op een verlaten strand, moet je zeker een lokale Don Juan aan de haak slaan. Dan kom je gegarandeerd aan je trekken. Maar als je klaar bent met het singleschap en toe bent aan een echte vent, dan wil het zoeken naar de Ware nog weleens lastig zijn.
 


Daarom zoeken veel vrouwen het hogerop. Hoger in de zin van temperaturen, want in het natte boerse Nederland valt geen klap te beleven qua mannen. Tenminste, dat is wat wij altijd hebben gedacht. FOUT! De ideale man staat namelijk gewoon naast je in de supermarkt.
 
Nederlandse man bijzonder
Volgens de Franse onderzoekster Sophie Perrier woont de ideale man namelijk in Nederland. Als je een serieuze relatie wilt en een gelukkig gezinnetje wilt stichten, moet je toch echt bij het Nederlandse mannelijke volk zijn. Ze schreef er een boek over: De mannen van Nederland.
 
De Nederlandse man is namelijk heel bijzonder. Als één van de weinige mannen op aarde beschouwt hij dames als mens en niet als een vrouw. Daardoor wil hij de taken eerlijk verdelen en alles overleggen. Kijk, is de emancipatie toch nog tot ze doorgedrongen!
 
Ook zorgt de Nederlandse man goed voor zijn kroost. Hij is niet alleen een goede minnaar ? hij gaat niet vaak vreemd ? ook is hij een perfecte vader. Nou, wat wil je nog meer van een man?


Geen passie

Als je echter op zoek bent naar passie in je leven en romantiek, moet je niet aankloppen bij onze blonde krullenbolletjes. Dat is namelijk niet echt hun 'ding'. Gelukkig zijn Nederlandse jongemannen wel redelijk en evenwichtig. En dat is nou juist wat je nodig hebt als je klaar bent voor het echte werk: trouwen en baby's krijgen.
 
We kunnen onze mannen natuurlijk wel compleet de hemel in prijzen, maar voordat hun ego's nog groter worden:

Vind jij de Nederlandse man hot or not?