Te knappe man wordt weggestuurd

De maatschappij door Marleen_S
Je bent lekker op vakantie: welverdiend genieten van je rust en je vrijheid vieren op een festival. Dat dachten ook de volgende drie mannen. Maar zij werden door de politie weggestuurd want? ze waren te knap!

 
Ja echt, dit is geen very late 1 aprilgrap. Van het terrein worden weggestuurd omdat je te jong bent, verboden middelen bij je hebt of omdat je een illegaal kaartje bij je hebt: dat gebeurt wel vaker. Alleen weggestuurd worden, omdat je te aantrekkelijk bent?
 

Omar Borkan Al Gala

Te knap

De drie Arabische schoonheden, waaronder de knappe modefotograaf Omar Borkan Al Gala, wisten niet wat hun overkwam toen ze een festival bezochten in Saoedi-Arabië. Nietsvermoedend en gehuld in alle lekkerheid wilden ze net als iedereen genieten van goede muziek.
 
Maar de religieuze politie hield hen staande. Ze waren namelijk bang dat door hun goede looks het vrouwelijke publiek niet meer zou genieten van de muziek, maar van de knappe knapen. En dat is verboden in het strenge land. Elk contact met mannen buiten hun echtgenoot wordt daar hard afgestraft.
 
Om verlangens en verleidelijke blikken te voorkomen, werden de mannen daarom weggestuurd. Een groot compliment of niet, de aantrekkelijke Arabieren zaten er niet op te wachten. Helaas zat er niets anders op dan terug te gaan naar hun eigen land.
 


Het is een zware taak, maar iemand moet het doen: te knap zijn. Wel erg vervelend dat je mooie uiterlijk je daadwerkelijk in de weg kan staan als je naar zoiets als een festival wilt... Het is zowel een zegen als een vloek.
 
Of de Arabieren actie gaan ondernemen tegen deze maatregel is nog onzeker. Gelukkig mogen ze nog wel knap zijn in hun eigen land, de Verenigde Arabische Emiraten. Wil je nog meer smullen van al dit lekkers? Kijk hier voor meer foto?s van Omar. En ohja, hij is ook nog dichter en acteur... *zucht*

Krijg jij ook weke knieën bij het zien van deze knappe kop?