Lifestyle / Wonen
Wonen

WIN: Twee Trendy Pond mini-vijvers

Je bent dolgelukkig met je balkonnetje ? mét uitzicht op de knappe overbuurman. Alleen mis je stiekem wel een tuintje om je heen. Met deze Trendy Pond vijver tover jij je betonnen vloertje om in een groen paradijsje!
 
Het geluid van een kabbelend beekje werkt heerlijk ontspannend. Helaas hebben we niet allemaal een wonderful waterval in onze achtertuin. Een beetje water om je heen zou eigenlijk wel fijn zijn. Het brengt wat leven in de brouwerij ? en tuin.
 

Nou, het gras is vanaf nu niet meer groener bij de buren. Voor elke natuurliefhebber die verlangt naar wat groen op het (dak)terras, is er nu de Trendy Pond. Het leuke is dat deze mini-vijver niet alleen geschikt is voor buiten, ook je woonkamer kun je er leuk mee opfleuren!
 
Trendy Pond
Of je nu in de stad woont of een groot erf met lammetjes en geitjes om je heen hebt: een vijver is toch wel één van de grootste wensen van iedere tuinhouder. Logisch, want een clubje vissen in het water en mooie waterlelies: ja, daar kun je pas echt van relaxen!
 
Wacht even voordat je begint met een levensgroot gat te graven in je tuin, want met Trendy Pond heb je zo je gewilde vijvertje. Het ronde bassin (doorsnede 50 centimeter) van textiel heb je namelijk binnen een paar minuten opgezet. Water in, plantjes erbij en laat de libelles en kikkers maar komen!
 

 
Errug leuk: de Trendy Pond is verkrijgbaar in allemaal hippe kleurtjes; lime, paars, zwart, grijs en oranje. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en gelijk klaar voor gebruik. Het wordt pas helemaal leuk als je een aantal Trendy Ponds bij elkaar zet.
 
Win!
Enthousiast geworden? Ze.nl mag 3 x een set van twee Trendy Ponds t.w.v. 39,95 per stuk weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. 
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 1 juni 2013.

Kun je niet wachten totdat je hoort of je gewonnen hebt? Trendy Pond is ook verkrijgbaar bij tuincentra, vijver- en dierenspeciaalzaken en webshops als Bol.com.