Review: Beautybox mei

Lichaam door Marleen_S
De één heeft een scala aan crèmes in de badkamer staan, de ander doet hoogstens af en toe een maskertje. Welk beautyritueel je ook hebt, sommige musthaves kun je niet missen. Beautybox helpt je op weg met de Daily Musthaves editie!

Net als met kleding heb je ook qua beauty basics nodig. Deze producten gebruik je dagelijks en kun je gewoon niet zonder. Beautybox verzamelde ze voor je in de Daily Musthaves editie! 



Zoals een lekkere conditioner en tandpasta natuurlijk. Gelukkig zit de Beautybox van mei vol met deze broodnodige dingen. Zo kom je dagelijks goed voor de dag. 
 

Gliss Kur van Schwarzkopf staat er al jaar en dag om bekend dat het je beschadigde lokjes tot in de puntjes verzorgt. In de Ultimate Oil Elixer conditioner zit vloeibare keratine die je stugge haar makkelijker doorkambaar maakt en voedt. Het vermindert zelfs je haarbreuk met 95%! 


Heel leuk, dat felle kleurtje roze nagellak, maar het pakt net wat anders uit door je droge nagels. Of ze nu heel broos zijn, slecht groeien of splijten, met Trind Moisturizing Nail Balsem zijn deze problemen zo verholpen. Het zorgt ervoor dat het je nagels sterker maakt en het vochtgehalte herstelt. Gebruik het twee weken lang en je hebt weer shiny mooie nageltjes!


Het Franse merk Decléor is een echt luxe-product. In de Beautybox van mei vind je twee procducten: de Aromessence Néroli Sérum Essentiel en de Baume de Nuit Essentiel Néroli. De eerste is een dagcrème die je huid verzacht en helpt te ontspannen. De andere is een nachtbalsem die net zoals de dagcrème heerlijk ruikt en geschikt is voor alle soorten huidtypen. Dus dan zit je altijd goed! 



Nu de zon langzaam maar zeker de aarde weer verwarmt, durven we ook massaal weer kleur te dragen. Niet alleen in onze kleding, maar ook op onze lippen en ogen. Een echte trendy kleur deze zomer is paars. Vooral bij de blauwoogjes onder ons staat deze kleur heel mooi! Met dit oogpotloodje van LOOkX kun je of een smokey eye-look creëren of combineren met mooie zachte kleuren. 


Witte tanden willen we natuurlijk allemaal. Prodent White Now belooft dat je na de eerste poetsbeurt al duidelijke verbetering ziet. Voor een langer effect gebruik je de tandpasta 's ochtends en 's avonds. Hello Hollywoodsmile!


We schreven al eerder over Bio-Oil en wat je er allemaal mee kunt doen. Daarom is deze olie een echte musthave die niet mag missen in je toilettas. Bio-Oil is geschikt voor iedereen die last heeft van striae, rimpels of littekens. De olie wordt snel opgenomen door de huid en is daardoor niet vettig. We like!
 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar ? 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.