Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Report: Op pad met de Honda Civic

Aangezien we al elke dag met het openbaar vervoer heen en weer rijden, werd het tijd om eens een dagje met de Honda Civic erop uit te gaan. Karin testte samen met Claartje van Vrouwen.nl en Chantal van BySjanty.nl deze fijne auto!
 
Toen we te horen kregen dat we een dagje met een Honda Civic mochten rondrijden zeiden we daar natuurlijk geen ?nee? tegen. Afgelopen weekend was het dan zo ver en aan Claartje de eer om de auto op te halen bij de dealer! 
 

Allereerst gingen we lekker lunchen aan het water in Utrecht. Want met knorrende magen kunnen we natuurlijk geen auto besturen. Daarbij: we moeten wel eerst heel veel kunnen kletsen, want als dat tijdens het rijden gebeurt, kunnen er nog weleens ongelukken gebeuren... Wij vrouwen mogen dan wel twee dingen tegelijk kunnen zogenaamd, wij bewijzen maar al te vaak het tegendeel. Nadat onze magen gevuld waren met heerlijke broodjes en taartjes (oeps!) gingen we dan ook pad.
 

 
ZeTest
De Honda Civic - uitgeroepen tot Women's World Car of the Year 2012 - rijdt dan ook naar onze mening ontzettend lekker! De auto heeft zes versnellingen en wat we stiekem nog het allerleukste vinden: hij trekt héél snel op. Want natuurlijk vinden wij het leuk om die stoere patsertjes naast ons bij het stoplicht eruit te rijden. 
 
Daarnaast heeft de auto onwijs veel bagageruimte (zie foto hierboven, Claartje en ik passen er helemaal in!). Heel erg fijn dus met al die tassen die wij dagelijks meesjouwen. Ook kun je achterin met z'n drieën op de achterbank zitten (zie hieronder het bewijs). De auto is daarnaast 5-deurs. 

Persoonlijk vind ik 'm er niet heel vrouwelijk uitzien - ook niet mannelijk overigens - maar vanwege het rijgemak en de bagageruimte is het inderdaad een erg fijne auto voor drukke zakenvrouwen of vrouwen met een gezin.
 

 
De Honda Civic is te koop vanaf ? 16.950.

Kans maken op een weekend Parijs met de Honda Civic? Klik dan hier!