De allerleukste Nintendo 3DS games voor vrouwen

Media door Marleen_S

Al die schietspelletjes en snelle autoraces die je lover dagelijks speelt, daar vind jij nou echt niks aan. Je houdt wel van een middagje gamen, maar dan wel met spelletjes die voor vrouwen ook nog leuk zijn. Let the games begin!

Gamen is anno 2013 niet langer alleen maar weggelegd voor het andere geslacht. Dat het voor ons vrouwen ook erg leuk is, vertelden we je een tijdje terug al. Wat het vooral zo leuk maakt, is het steeds groter wordende aanbod in spelletjes die voor ons ook nog een beetje leuk zijn.
 


Oké, vrouwvriendelijk klinkt gelijk weer zo feministisch, maar wij hebben net zo veel recht op leuke games als onze lovers. Ook al hebben we stiekem best de hots voor gespierde animatiemannen, we willen gewoon wat anders dan online oorlogje spelen. Want ook wij kunnen ons prima vermaken met computerspelletjes op een druilerige vrije middag. Welke onze favorieten zijn? Deze Nintendo 3DS games!

New Art Academy

Was op school tekenen ook je lievelingsvak, maar heb je sinds de middelbare school geen potlood meer aangeraakt? Met New Art Academy leer je je artistieke kant (her)ontdekken. Met behulp van leraar Vince leer je stap voor stap hoe je zelf de mooiste meesterwerken maakt. Move over Vincent van Gogh!
 
Ook al is het digitaal, je leert te werken met verschillende materialen, stijlen en heel veel schilder- en tekentechnieken. Wil je naast een beetje kliederen en kladderen ook écht wat leren? Dan kun je je eigen cursus samenstellen. En als je eenmaal een prachtig kunstwerk hebt gemaakt deel je deze met wie je maar wilt.

Luigi’s Mansion 2
Hij staat eigenlijk altijd een beetje in de schaduw van zijn vriendje Mario, maar Luigi is eigenlijk net zo'n grote held! In de nieuwe game Luigi’s Mansion 2 staat hij zelf weer eens in de spotlights.
 
In dit Nintendo 3DS-spelletje bezoek je samen met Luigi allerlei spookhuizen waar je op jacht gaat naar geesten. Jouw enige wapen is een stofzuiger en door middel van allerlei puzzels en uitdagingen moet je je door alle levels heenslaan. Ben jij voor niets of niemand bang of ben je een held op sokken?

 
Animal Crossing: New Leaf

Jezelf verliezen in een andere wereld kan soms heel fijn zijn als het echte leven je even tegenzit. In het spel Animal Crossing: New Leaf ben jij de burgemeester van je eigen dorp. Je richt je huis en het hele dorp zelf in.
 
Je kan stappen met vrienden en kan net zo vaak naar een tropisch eiland varen als je maar wilt. Even lekker uitwaaien en loskomen van de hectiek. Of je gaat een lekker een middagje winkelen in Main Street. Maak net zoals in het echte leven eens een praatje met de buren en voor je het weet heb je een hele boel Animal Crossing-vrienden erbij.

Welke Nintendo 3DS game is jouw favoriet?

Dit is een advertorial.