Seks hebben als vrijgezel: het mag!

Intiem door Madelon
Ben je single en is het enige spannende in je leven het exemplaar van 50 Tinten Grijs op je nachtkastje? Is het dan niet tijd om eens van bil te gaan? Spinnenwebben down under geven het aan: het is tijd voor seks!

Wanneer je in een relatie zit is het (in de meeste gevallen) vanzelfsprekend dat je regelmatig seks hebt met je lover. Je ontdekt samen hoe jullie seksleven het best ingericht kan worden en beleeft er – als het goed is – ook veel plezier aan. Maar wanneer je vrijgezel bent, en zeker wanneer dat al een tijdje zo is, is het hebben van seks niet vanzelfsprekend. Natuurlijk kun je ieder weekend iemand uit de kroeg oppikken, maar wellicht heb je er geen behoefte aan om iedere week naast iemand anders wakker te worden. Veel vrijgezelle dames laten hun seksleven daarom vaak versloffen en dénken er wel aan, maar dóen er vervolgens weinig mee. En dan… word je op een dag wakker met het besef dat je al zeker tien maanden geen seks gehad hebt. Wat doe je dan?

Tarzan

Sinds een jaar of tien – en mede dankzij Sex and the City – is het volkomen normaal dat vrouwen aan hun trekken komen dankzij een kopie van het mannelijk geslachtsdeel en dus hoeft niemand zich er meer voor te schamen. Dildo’s zijn hot! Maar niet alleen vibrators en dildo’s zijn tegenwoordig sociaal geaccepteerd, ook het gebruik maken van een ander speeltje (met of zonder partner) kan tegenwoordig prima. Voor de dames die liever niet Jan en alleman in hun bed toelaten een prima oplossing… Je moet toch wat?Bekende speeltjes zijn onder andere de pocket rocket (een kleine vibrator die ook je clitoris stimuleert), de rabbit (een vibrator die de G-spot en clitoris tegelijk stimuleert) en natuurlijk de tarzan (voor de clitoris, G-spot en de anus). Voor ieders voorkeuren is er wel wat te vinden.

Fuckbuddy

Toch kan ‘seks’ met een speeltje niet tippen aan seks met een man. Zeg nou zelf: de warmte en genegenheid (of juist de lust) die je voelt tijdens een heftige vrijsessie kan met niks anders vergeleken worden, toch? Een scharrel/fuckbuddy kan dan een uitkomst zijn! Dit kan een vroegere one night stand zijn, een jongen die je toevallig tegenkomt in de kroeg, iemand die je vaag kent óf gewoon een lekker hapje dat je tegenkomt op straat.

Of denk je nu meteen aan een vriend van je die je altijd al aantrekkelijk hebt gevonden? Niet doen! Pas op met het friends with benefits-principe: wil je je vriendschap op het spel zetten voor zoiets banaals als seks? En wat als hij (of jij) verliefd wordt? Dat kan fataal zijn voor jullie band. Want wat als hij een andere vrouw versiert in de kroeg, terwijl jullie vorige week nog samen in jullie bed belandden? Je moet sterk in je schoenen staan om dat aan te kunnen. Met een fuckbuddy heb je dat probleem niet: jullie gebruiken elkaar voor de seks, en that’s it. Jullie spreken af bij hem thuis, jullie hebben seks en je gaat naar huis. En dat is het. Niets meer, niets minder: gewoon rauwe, heerlijke, platvloerse seks. In principe heb je dan dus een levende vibrator! Kan niet beter, toch?Hét moment

Goed, het gaat gebeuren. Je one night stand. Vanavond zie je je scharrel in de kroeg en je wéét gewoon dat het gaat gebeuren. Alles wijst erop. Hij zinspeelt al op de overheerlijke ‘massage’ die je van hem krijgt en de sms’jes over en weer zijn niet eens meer geil, maar bloedgeil te noemen. Jullie gaan seksen. Neuken, rampetampen, wippen – you’re gonna get laid! Maar hoe bereid je je voor?

1. Verwen jezelf

Voordat hij vannacht met je aan de slag gaat, neem je jezelf eerst even flink onder handen. En daarmee bedoel ik natuurlijk niet met je Tarzan, maar met je scrubgel, scheermes en bodylotion. Zorg ervoor dat je lichaam tot in de puntjes verzorgd is, zodat je jezelf in volle glorie en met trots durft te laten zien. Scrub je lichaam, scheer je benen, ga níet aan de slag met zelfbruiner of andere risicovolle behandelingen – je wilt tenslotte niet als een giraf naast hem liggen. Dankzij deze ‘voorzorg’ is niet alleen je lichaam supersexy te noemen, maar voel je je ook nog eens zelfverzekerder dan ooit!

2. Twijfel niet

Keep your eyes on the prize! Zorg ervoor dat je (in het verlengde van het eerste punt) zelfverzekerd bént. Niet alleen overkomt, maar bént. Het gaat gebeuren, jij weet het, hij weet het, en er is dus niets om je druk over te maken. Laat het gebeuren, twijfel niet, geen moment! Het is een win-winsituatie voor jullie beiden dus geniet er lekker van… Na al die tijd heb je het verdiend!3. Drink niet te veel

Net als op een date wil je op een avond als deze ook niet straalbezopen eindigen, wachtend op de taxi die je moederziel alleen naar huis gaat brengen. Nee, je wilt seks en je gaat het krijgen. Zorg daarom dat je niet té dronken wordt. Een paar drankjes is oké en maakt de sfeer wellicht ook wat losser, maar hou het, net als de seks zelf, veilig. Drink de wijn die je normaal ook drinkt en waarvan je weet hoeveel je aan kunt. Word lekker aangeschoten, maar niet dronken. Alleen dan zal je nacht perfect zijn!

4. Verleid hem

Bang voor een blauwtje hoef je vanavond niet te zijn, het is toch overduidelijk dat jullie samen in bed zullen belanden? Haal daarom al je flirttrucs uit de kast en wees lekker sexy. Zorg dat hij niet kan wachten op het moment waarop jullie van bil kunnen gaan, zorg dat hij bloedgeil de kroeg - met jou - verlaat! Het maakt de voorpret alleen maar leuker.

5. Geniet!

En dan is het zo ver. Jullie scheuren elkaars kleren van het lijf en weten niet hoe gauw jullie bij het bed moeten komen. En buiten het likken, zuigen, strelen en verwennen hoef je dan nog maar één ding te doen: genieten! Het is jouw moment en daar hoef je je helemaal niet schuldig over te voelen, tegenover niemand. Een slet ben je niet, een hoer of sloerie evenmin – je bent een vrouw die weet wat ze wil en die het krijgt. Heerlijk, toch?!

Heb jij vaak seks wanneer je vrijgezel bent? Wat zijn jouw ‘regels’, of denk je er eigenlijk zo min mogelijk bij na?