Review: Beautybox juni

Lichaam door Marleen_S
Het is hartje zomer en om het warme weer beautiful door te komen, moeten we ons lichaam goed verzorgen. Een zomerse look krijg je niet zomaar en daarom zaten in de Beautybox van juni deze summer essentialsZodra het zonnetje gaat schijnen, staan wij Hollandse dames direct in de starthouding met onze handdoeken en zonnebrillen in de aanslag. De zomer moet gevierd worden, maar je wilt ook ongeschonden uit de zonstrijd komen. Of het zonnetje nou schijnt of niet, deze summer essentials uit de Beautybox kun je niet missen!


Je arme huidje krijgt bij het stijgen van het kwik heel wat te verduren. Uren bakken in de zon en verbranden tot de vellen er vanaf vallen. Een goede meid is op alles voorbereid en met No-Ad zonnebrandcrème met factor 15 kun jij met een gerust hart in de zon liggen (althans, kijk wel uit of factor 15 hoog genoeg is voor jouw huid!). No-Ad staat er al jaar en dag om bekend je huid goed tegen de zon te beschermen. De crème is waterproof, hypoallergeen en zweetbestendig. Kijk, dat heb je nou nodig tijdens een hittegolf!


Bloed, zweet en tranen heb je voor je killer summerbody overgehad, maar na heel wat uurtjes in de sportschool zit die cellulitis nog altijd waar je het hebt gelaten: op je billen en bovenbenen. Er is een oplossing. De Slim Extreme 3D Slimming + Firming van Eveline Cosmetics belooft je sinaasappelhuidje weer helemaal glad te trekken, waar de putjes ook zitten! Je armen, dijen, buik en billen worden verstevigd en de verschijning van het vetweefsel wordt verminderd. Smeren maar!
 


Onze buren in het verre oosten zijn er al jaren enthousiast over: de Beauty Friend Sheet Masks. Die Aziatische mensen hebben niet voor niets zo'n mooie, gladde huid. De maskers zijn gedrenkt in een heerlijk geurende melange die vol zit met biologische ingrediënten en voedingsstoffen voor je huid. Zomertip: leg het masker terwijl jij de hitte op kantoor doorstaat in de koelkast en bij thuiskomst heb je een heerlijke verkoeling! En hij staat ook beeldig, zoals je ziet.
 

Om na een duik in het zwembad of de Middellandse Zee weer netjes zonder pandabeerogen uit het water te komen, is een waterproof mascara geen overbodige luxe. Deze Maxi Waterproof mascara van Miners Cosmetics voorkomt niet alleen uitlopen, maar is ook nog eens vlekkenvrij en volledig waterdicht. 
 

Het zonnetje al een tijdje niet gezien omdat ze zich verstopte achter de wolken? Of omdat je simpelweg geen zin hebt om uren te bakken? Het maakt niet uit, want als je toch een bruin velletje wilt zonder er moeite voor te hoeven doen, zijn de Sublime Bronze zelfbruinende doekjes van L'oreal Paris zeker de moeite waard om te proberen! Even over de huid wrijven en je hebt zo een mooie egale, natuurlijke bruine teint. Voor lichaam en gezicht te gebruiken!
 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar ? 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.