Lifestyle / Sport & gezondheid
Sport & gezondheid

Cheerleader-bloopers

Als cheerleader is het je taak jouw team naar de eindstreep te juichen, ongeacht welke fouten ze maken. Zoals een eigen goal ofzo. Zelf kunnen cheerleaders er soms ook een potje van maken. We hebben de F, de A, I, L... fail!
 
Laat die kleine minirokjes en de million dollar smiles je niet op het verkeerde spoor brengen. Het lijkt allemaal de ultieme meisjesdroom, cheerleader worden. Maar dat het echt een vak is, blijkt maar weer uit de volgende ongelukkige ongelukjes. Geen plaatsvervangende schaamte, nee, je voelt de pijn...
 

Regel nummer één in het cheerleadervak: verstoor nooit de solo van iemand anders. God straft onmiddellijk.


Hetzelfde geldt voor het gebrek aan oppeppen. Je bent niet voor niets cheerleader, dus moet je er zelf ook een beetje plezier in hebben. 


Een ideetje van meneer de trainer en meneer de cheerleadercoach: een samenwerking. Onnodig te zeggen dat dit ingenieuze plan niet voor herhaling vatbaar was.


Wij zijn er nog niet over uit wat er precies gebeurt, maar één ding is zeker. Je allereerste tv-optreden is ook zo tenenkrommend spannend, dat je ervan gaat struikelen.


Deel één van de oefening hadden ze al aardig onder de knie. Het essentiële deel twee, het weer opvangen, nog niet.


Het leven van een cheerleader gaat niet altijd over rozen. Het is vallen, en euhm, weer opstaan? Van je team moet je het maar hebben.


De speler in het veld kon wel heel verdacht goed mikken... op de cheerleaders. Gevalletje wraak op overspelige ex-vriendin?


Het gaat allemaal eigenlijk geweldig goed, maar een cheeroefening is pas echt geslaagd als de neus van je trainer doormidden is gespleten.
 
Om welke cheerleading-blooper lig jij helemaal dubbel? Welke cheerleading-blooper of andere sportblunder heb je zelf weleens begaan?