Het dagboek van Ze: De laatste zonnestralen

Werk & studie door Marleen_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

All good things come to an end. Helaas ook aan de zinderende zomer van 2013. Alle zonaanbidders zijn weer thuis (terwijl Karin juist naar het Turkse Marmaris vertrekt), de dagen worden weer korter, de broeken langer en echt, over een maand begint de herfst alweer! Argh! Niet aan denken, niet aan denken. Om de zomer nog lekker dicht bij ons te houden, kijken we met een warm gevoel terug op de afgelopen twee weken. Die waren gevuld met de (Griekse) zon en lots of nieuwe goodies. 


Marleen vertrok twee weken geleden voor elf dagen naar een stukje hemel op aarde: Kos. Op dit Griekse eiland hing ze het feestbeest uit, sprong ze op de fiets (wat sportief toch) en lag ze languit op een prachtig privéstrand. 


Net zo blauw als het zwembad bij het appartement, was de zee. Gratis strandbedjes en elke avond aan de Griekse souvlaki en gyros: met een opgeladen batterij en miljoenen vakantieherinneringen is ze nu weer terug op de redactie.


Ook zo enorm fan van het boek en de verfilming van The Devil wears Prada? Dan hebben wij goed nieuws! Er is nu namelijk ein-de-lijk een deel twee op de markt: De wraak van Prada. Hoofdpersoon Andy is inmiddels een groot modeliefhebber en eigenaresse van haar eigen bruidstijdschrift. Terwijl ze zelf ontzettend graag wil trouwen met haar grote liefde Max, wordt ze ineens achtervolgd door haar verleden. En die komt in de vorm van de vrouw die ze het meeste haat: Mirande Priestly. Marleen is al begonnen aan het boek en is nu al razend enthousiast. Benieuwd? Je kunt het boek hier kopen. 


Wij houden wel van een zacht huidje. Zeker omdat deze na een zomer vol zonnebrandcrème, aftersun en zand helemaal is toegetakeld. Hoog tijd voor wat hydratatie. Van Nivea kregen we deze heerlijke pot Nivea Soft cadeau. Deze kun je voor zowel je handen, lichaam als je gezicht gebruiken. Errug handig! De pot is verpakt in een speciaal jasje. Modeontwerper Giles Deacon ontwerpte deze speciale limited edition die vanaf september in de winkel ligt.


Als het weer tijd is voor die ene week van de maand schieten we een klein beetje in de stress. Want: menstruatiepijn. Ai. Die warme kruiken en kilo's aspirientjes helpen niet altijd en daarom testte Karin deze speciale menstruatieriem van Ziivaa. Hoe hij precies werkt en wat Karin ervan vond, lees je binnenkort op Ze.nl!


RedactriZe Fleur ging op pad naar Hoek van Holland. Waarom? Daar in de buurt trakteerde ze zichzelf op een spiksplinternieuwe (oké, tweedehands) auto! Die ging ze samen met haar vriend bekijken. Om dat te vieren aten ze daarna lekkere pannekoeken op het strand. Yummy!


Pickwick verraste ons met een nieuw smaakje thee binnen de Herbal Goodness-lijn: Silhouet. Het is een kruidenthee van brandnetel, citroenverbena en Cichorei waardoor je weer helemaal in balans komt. Wij gaan hem hier op de redactie eens fijn uitproberen.


Gisteren bereikte ons het dieptreurige nieuws dat Wentworth Miller, ja, die hele lekkere dude met een rug vol tattoos van Prison Break, op mannen valt. De hoop is vervlogen. Op de redactie zijn we in rouw. R.I.P. Wentworth.
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.