Liefde / Intiem
Intiem

Waarom seks als je geen zin hebt? Daarom!

Het afgelopen halfuur rijdt hij non stop tegen je been aan en al hijgend in je oor probeert hij je op ‘subtiele’ wijze duidelijk te maken dat hij in tha mood is. Jij totaal niet, maar toch laat je hem je verleiden. Waarom? Tja…
 
Om nou de hand aan jezelf te slaan, nee, daar heb je al helemáál geen puf voor. Liever laat je anderen het werk doen, of beter gezegd: je lover. Een van zijn vele talenten is om jou in een paar denderende minuten naar een volmaakt hoogtepunt te brengen. Alleen heb je (nog) even geen zin. Wij geven je redenen waarom je toch eens moet overwegen wél seks te hebben als de zin ver te zoeken is. Omdat…
 
… je de hoofdpijnsmoes al tien keer hebt gebruikt deze week/maand.
 
… hij de volgende dag anders bloedchagrijnig is en je hem onmogelijk nog kunt meenemen naar dat belangrijke familie-etentje.
 

… je heel erg zin hebt in een ontspannende nek- en rugmassage, maar je vriend daar dus wel wat voor terug verwacht.
 
… het al vier weken geleden is en je het toch wel een beetje sneu voor hem vindt.
 
… je stiekem ook wel een klein beetje zin hebt. (Maar dat niet wilt laten merken, omdat je anders zo de hele nacht bezig bent.)
 
… je nog niet gesport hebt en je toch die chocoladereep van die middag moet verbranden.
 
… jullie het als net verliefd stel zo’n dertig keer op een dag deden en je die goede ouwe sexy time mist.
 
… je je reputatie als seksgodin moet hooghouden.
 
… hij toch iets moet hebben om over op te scheppen tegenover zijn vrienden? “Wat, mijn vrouwke? Die heeft al-tijd zin!”
 
… je anders heel vervelende klusjes (het vuilnis buitenzetten, de lekkende kraan in de badkamer enzo) zelf moet regelen.
 
… je hem nog moet vertellen dat je een bon met een niet nader te noemen belachelijk groot bedrag hebt gekregen van de politie voor te hard rijden.
 

… hij er toch wel erg aantrekkelijk uitziet in die witte boxer, wilde haren en met dat ongeschoren baardje. Zucht, een vluggertje dan, vooruit.
 
…. je schoonmoeder van plan is op bezoek te komen over een uur en je nu de perfecte smoes hebt. Tja, 'er kwam iets tussen’...
 
… je na een potje ochtendseks de rest van de dag zo’n mooie glow over je gezicht hebt. Rozige appelwangetjes en een levenslustige blik.
 
… er verder niks bijzonders op tv is. Al je favo series zijn afgelopen en het achtuurjournaal, nee, dan liever een stevige vrijpartij.
 
… je gestrest bent en je je graag laat verwennen door je lover.
 
… je wel een egoboost kunt gebruiken. Wat een man al niet doet om je het bed in te lullen. Stiekem toch wel egostrelend.
 
… je nu weer een excuus hebt om toch eindelijk weer eens je benen, oksels en bovenlip te scheren.
 
… je altijd zo ontzettend verliefd op hem bent na de seks. Lekker lang naknuffelen, uren lullen over de toekomst en elkaar diep in de ogen aankijken. Jup, daar komen de vlinders weer!
 
… je in de naam der liefde soms dingen moet doen die je liever even niet doet. Het is geven en nemen en hem de seks toezeggen is weer goed voor je karma. Yeah!

Heb jij weleens geen zin in seks en doe je het dan soms tegen je zin? Welke redenen kun jij hiervoor bedenken?