Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Nieuwe trend: naar bed als omelet!

Gaap. Moe? Nee. Je raakt verveeld van die bedstee van je. Steeds dezelfde lakens, dat kussen dat je niet meer opgeklopt krijgt… Ja, het is tijd voor wat nieuws. Nou, wat dacht je van euh… bedjes in de vorm van bakkersproducten?

Bij je ontbijt eet je misschien graag een broodje, maar heb je er weleens over gedacht om dat te eten, terwijl je er zelf een bent? Nee, we dromen niet, dit is echt, weet Daily Mail ons te vertellen: een Japans bedrijf, genaamd Felissimo, verkoopt bedjes in de vorm van broodproducten.


Van croissant tot omelet
Altijd al een chocoladecroissantje willen zijn voor een nachtje? Het kan. Je bestelt bij Felissimo gewoon de ‘flop down in a chocolate nap’, een slaapzak in de vorm van een croissant. Wat je krijgt? Een heerlijk zacht omhulsel waarin je jezelf kunt oprollen. De binnenkant is chocoladebruin, en om het cacao-idee verder te versterken, wordt er een superzacht, chocoladebruinjasje dat je aan kunt trekken bij geleverd.

Mocht je meer voelen voor een brood met jam: geen probleem. Je kiest gewoon voor de ‘thick slices of Japanese cushion bread’. Dan krijg je een pakketje met fluweelzachte sneetjes toast als matras en een rood jasje, zodat je zelf voor jam kunt spelen. Andere opties: de donut, een dikke, ronde deken met daarin een gat waarin je jezelf heel knus kunt steken, en de omelet, waarbij je in een omgevouwen ei ligt. De bijpassende outfits? Voor de donut een wit jasje, want jij vormt de crèmevulling, en voor de omelet steek je jezelf in het groen. De Japanners mogen namelijk graag een groenetheesubstantie op hun gebakken eitje doen.


Succes
Te gek voor woorden, zou je denken, die broodbedden. Wie koopt dat nou? Wel, ongeveer half Japan. Voor omgerekend 130 euro per exemplaar. En de ‘bedden’ schijnen daar echt (letterlijk) als warme broodjes over de webtoonbank te gaan. Tja, toegegeven: wij van de Keizersgracht zouden ook maar drie seconden nodig hebben om in slaap te vallen als je ons op of in zo’n bed legt. De jasjes laten we alleen uit. Droom smakelijk!

Zou jij een broodbed bestellen?

Bron beeld: Felissimo