Het dagboek van Ze: Afscheid

Werk & studie door Kristie
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

We hebben de zonnestralen achter ons gelaten en zijn alweer volop aanwezig op de redactie. Toch hebben we geluk met deze mooie nazomer en die geeft ons net wat meer energie om harder te tikken! Kijk mee achter de schermen!

Van Guhl kregen we de nieuwe lijn Colorshine opgestuurd. Voor blond haar kregen we een shampoo, crème-conditioner en een deep repair masker. Ook voor bruin haar kregen we een shampoo en conditioner! De shampoos zijn geschikt voor natuurlijk, gekleurd of gehighilght haar en bevatten onder andere champganebes en kukuinoot. 
 
Helaas heeft onze redactriZe Madelon deze week afscheid van ons genomen om voor zichzelf te beginnen. Lieve Madelon, heel veel succes met alles wat je in de toekomst gaat doen! 
 
Maar... ze liet ons natuurlijk niet zomaar achter. Deze heerlijke, zelfgemaakte chocoladekoekjes en de cupcakes waren niet lang veilig op de redactie...


De zus van redactriZe Fleur heeft deze mooie sjaal speciaal voor haar gebreid. En ze heeft 'm natuurlijk meteen omgedaan, kijk haar shinen dan!Vorige week lag Karin nog te smeren & keren in Turkije, hmmm! Helaas zijn bijna al haar foto's pleitos, vanwege een kapotte SD-kaart in haar telefoon. Gelukkig heeft ze nog een paar pareltjes weten te redden. Zoals deze, wat is ze bruin hè!


Samen met haar vriend probeerde ze een foute duckface-foto te maken. Zoek de photobomb op de foto: hilárisch!
 


Ook op vakantie in Turkije maakte Karin tijd voor een ordinaire selfie vanaf het balkon!


En ondertussen probeerde ze net zo bruin als haar vriend te worden. Het is helaas niet gelukt... damn it.

Karin werd weer lekker verwend door Miss Etam met deze shiny blouse!
Miss Etam begint het seizoen goed en gaat voor veel denim, een echte modeklassieker. Van heel klassiek tot trendy, je kunt 'm overal mee combineren! (Ohja en inderdaad, Karin wilde niet met haar hoofd op de foto.)


Kristie nam uiteraard even een kijkje in de Topshop, die sinds deze week in Amsterdam is gevestigd.
 

Aaaah, overal make-up! Marleen was deze week te vinden bij de pop-up store van LOOkX, waar ze een 'natural' look kreeg aangemeten. Daarna werd ze like a pro gefotografeerd door niemand minder dan Otto. Je weet wel, die van het programma Model in 1 dag! 
 
...en dit is het resultaat! Echt natural toch? Staat je goed Marleen!
 
Fleur was bezig met een DIY-artikel en kreeg zelf ook de kriebels. Ze maakte deze stylo lampenkamp van kartonnen bekertjes. Gaaf hè?!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.