Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

Alles wat je nodig hebt tijdens your period: de Miss Monthly-box

Reageer 0

Ja hoor, het is weer zover: die periode van de maand. Je bent emotioneel, hebt buikpijn en het liefst zou je van de eerste de beste brug springen. Geen nood: want na de Beautybox is er nu de Miss Monthly-box om jou te helpen.
 
Als een zombie loop je door je huis: waar zijn je pijnstillers?! En wáár zijn eigenlijk je tampons? Herkenbaar? Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Na het grote succes van Beautybox is er nu namelijk een nieuwe maandelijkse subscription box: Miss Monthly. In Amerika is het al een grote hit en nu is-ie ook in Nederland verkrijgbaar. 
 

Miss Monthly is de box die je net even beter doet voelen tijdens that time of the month. Niet langer naar de winkel sprinten om snel tampons of maandverband te scoren, of ’s avonds op de bank zitten balen omdat je bent vergeten die reep chocola (die je nu toch echt verdient!) te halen in de supermarkt. Nee, deze box komt netjes drie dagen voordat je ongesteld moet worden op je deurmat vallen, met elke maand een ander leuk cadeautje om je extra op te vrolijken. De Miss Monthly box bestel je voor je dochter, je vriendin of geef je gewoon aan jezelf! 

Varianten
Je kunt kiezen uit drie verschillenden Miss Monthly boxen:
 • Miss Monthly Basic > Alleen je maandverband/tampons en extra tampons/maandverband als je dat wilt. € 7,95
 • Miss Monthly Extra > MM Basic + maandelijkse goodie (chocola, thee etc.) € 10,95
 • Miss Monthly Thema > MM Extra + uitbreiding met elke maand een ander leuk pakket (filmpakket, beautypakket etc.) € 14,95
Wil je bij jouw Miss Monthly nog los producten (wipes, pijnstillers etcetera) bijbestellen? Dan kan dat voor € 2,- per doosje!

Waarom?
Waarom je de Miss Monthly box zou bestellen? Nou, hierom:
 • Miss Monthly is maandelijks opzegbaar. No strings attached! 
 • Nooit meer naar de winkel, van laptop naar deurmat
 • Me-time tijdens die vervelende periode van de maand 

Hoe het werkt
Op Miss Monthly vink je je voorkeuren aan. Voldoende pijnstillers? Check. Tampons nodig? Check. Of maandverband? Wil je mini, normaal of super? Alles is mogelijk. Je geeft aan wanneer je het wilt hebben, en net voordat je het nodig hebt ontvang jij je pakket, speciaal op jouw voorkeuren afgestemd. 

Bestel je box hier!

Ga jij ‘m bestellen?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Snoessepoess

  Snap het punt niet helemaal van de miss monthly box?
  Ik zorg zelf altijd voor een voorraad tampons, ik denk de meeste dames wel. Als ik cravings heb, heb ik vast wel wat in huis, zo niet dan race ik gewoon naar de winkel heen en heb ik alsnog een avond me-time.
  Dat die Amerikanen het 'O.M.G.' geweldig vinden, ok, maar wij (heel) wat nuchtere Nederlanders opzadelen met dit... naaah,.

 • limchick

  Of je gebruikt je hersens als je niet ongesteld bent en koopt alvast een of 2 doosjes/pakjes tampons of maandverband. scheelt gelijk een hele hoop geld . iedere maand weer.

 • meonly

  Of je koopt een moon/diva/luna cup en/of wasbaar maandverband (nee echt niet zo vies als het klinkt, probeer het eens zou ik zeggen) en je hoeft alleen nog maar naar de winkel voor chocola. De diva cup helpt namelijk ook pijn te verlichten :)

 • heksvivian

  Beetje jammer dat je niet kan aangeven hoe je menstruatie is. Heftig of niet. Misschien meer opties bieden?

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen