De fijnste outfits om IN te shoppen

Mode & trends door Marleen_S
Met een tasje in de hand, shoppen we door het ganse land. Alleen al dat gedoe in de paskamer en het steeds opnieuw aankleden… Zucht. Dan weer te warm, dan weer te koud. Daarom voor jullie Ze’s: de fijnste outfits om IN te winkelen.

 
Het is misschien niet het ergste first world problem allertijden, maar toch is het behoorlijk irritant als je elke keer weer die veel te warme winterjas aan moet trekken en zwetend je nieuwe garderobe staat af te rekenen. Je wilt je tijdens een intensieve shopsessie a) mooi voelen en b) alles makkelijk aan en uit kunnen trekken. Niet?
 
En de allerfijnste shopoutfit moet je natuurlijk eerst shoppen. De ironie. Wij helpen je alvast een beetje op weg. Enne, erg fijn: deze fashionitems kun je natuurlijk ook gewoon buiten het shoppen om dragen. Wat is mode toch veelzijdig.
 

Lekker comfy
Een fijne legging en oversized trui heb je zo aangetrokken en je kunt er heerlijk in bewegen tijdens al dat wandelen door de winkelstraten. Om je outfit te upgraden naar standje glamour doe je een paar mooie glimmers in je oren. Houd het voor de rest qua sieraden rustig. Anders moet je die elke passessie weer af en om doen. 
 
Een hele dag winkel in, winkel uit lopen is doodvermoeiend. Je voeten krijgen heel wat te verduren. Stop ze daarom in een paar lekkere stevige stappers, zoals een stel hippe sneakers. Een blazertje erbij als jas en als accessoire alleen een fel kleurtje roze op je nagels en je bent helemaal klaar om los te gaan met die pinpas!
 
Een winterjas is nog te warm, een zomerjas veel te koud. Dus wat moet je dan in hemelsnaam aan als je de H&M afstruint? Een bodywarmer! Het houdt je - verrassend - body warm en met een vest eronder heb je het niet te koud als je weer de winkel uit loopt. Platte laarsjes eronder en je kunt uren door. 
 
Een tuniekje of een korte jurk heb je zo over je hoofd getrokken en maakt dat je outfit in één keer klaar is. Heel erg handig voor in de paskamer dus. Een panty eronder zorgt voor veel bewegingsvrijheid, maar een jegging (een jeanslegging) maakt een jurkje weer heel casual. Tip: als je ballerina's gaat dragen, vergeet dan niet een paar sokken mee te nemen voor het geval je nieuwe winterlaarzen wilt scoren.
 
De good old favoriet blijft toch: zo simpel mogelijk. Je favoriete spijkerbroek die je al helemaal lekker hebt uitgelopen en niet meer te strak zit bijvoorbeeld. Een simpel wit T-shirt is ook handig om te dragen, want zo kun je allerlei items combineren en kijken of het goed staat. Vergeet ook zeker de juiste bh niet. Mooi gelifte borsten doen wonderen als je iets gaat passen. 
 

In welke outfit shop jij het liefst?