Lifestyle / Celebs
Celebs

Barry Atsma verkozen tot meest begeerde vrijgezel


Och, och, och: wat zijn er toch een hoop leuke vrijgezelle mannen in ons kikkerlandje te vinden! Je zou er spontaan van gaan kwijlen. Maar wie is nu de meest begeerde vrijgezel van Nederland? Niemand minder dan... Barry Atsma!
 
En wij snappen dit. Want wij mochten Barry al eens interviewen. En. Wat. Was. ‘Ie. Leuk! Sterker nog, hij belde zelf wel even de redactie nadat we hem een mailtje stuurden dat we hem graag wilden interviewen. Hoe leuk is dat? Maar goed, terug naar het onderwerp, want we dwalen af. Dat doen we wel vaker als we het over Barry hebben.
 

De acteur is dus gisteravond door Jackie Magazine uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van 2013. Hoe hij reageerde? Hij noemde de titel ‘de droom van elke man’. Snappen wij.
 
Barrys vrijgezellenbestaan
De blonde knapperd vindt zijn vrijgezellenbestaan geen straf: “Ik ontmoet hele leuke en aantrekkelijke vrouwen en kan mijn leven indelen zoals ik het wil. Dat geeft veel vrijheid en maakt mijn leven verrassend.” Maar helaas is er volgens hem ook een mindere kant aan zijn single status. “Het is ook onrustig. En lijkt het me heel fijn om mijn leven met iemand te delen en te weten dat er altijd iemand is om te missen en naar te verlangen. Een relatie mis ik vooral als ik iemand nodig heb die me vasthoudt en lieve woorden zegt, die mijn zorgen wegnemen.” Willen wij doen. Heus.
 
De 40-jarige vrouwenmagneet gaat er naar eigen zeggen alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij volgend jaar niet nog een keer genomineerd kan worden voor de titel. Barry vertelt dat hij valt op onafhankelijke vrouwen met humor en verrassende dansmoves. Naaaa, wat toevallig! Wij twerken er elke dag op los op de redactie.
 
Terechte winnaar
Volgens Jackie Magazine is Barry een terechte winnaar. “Hij is het namelijk allemaal: intelligent, charmant, ondeugend, een jochie en een kerel tegelijk”, laat het blad weten. We couldn’t agree more.
 
Andere genomineerden waren Johnny de Mol, Tijs Verwest (dj Tiësto), Edgar Davids, Rick Engelkes, Valerio, Mark van Eeuwen en Dirk Taat.

Wat vind jij: heeft Barry de titel terecht gewonnen of niet?