De 7 opvallendste huwelijken ter wereld

Relaties door Kristie
Dat een goed huwelijk uniek is, dat begrijpen we ondertussen. En dat je er voor altijd samen aan moet blijven werken ook. Alleen, hoe doe je dat als je partner een dier is? Of van karton gemaakt is? Nobody knows

Wie zegt dat je per se met een weldenkend, pratend, lopend en/of ademend wezen moet trouwen? Je kunt ook gewoon trouwen...

1. Met jezelf

Tja... Wat kunnen we zeggen. De liefde kan vele vormen aannemen. En in dit geval is deze vorm een stuk karton met een foto erop. Op een gegeven moment heb je namelijk de behoefte om je te binden. En als dat bewuste moment komt en je bent vrijgezel, dan trouw je toch maar gewoon met een kartonnen versie van jezelf als vrouw? In 2007 besloot de Chinese Liu Ye dat het tijd was voor een feestje en organiseerde hij een grootse bruiloft met zijn kartonnen partner.


2. Met een kermistrein

Ja, we kunnen wel makkelijk oordelen, maar het zal je maar gebeuren. Word je verliefd op een kermisattractie. De 33-jarige Amy Wolfe kan erover meepraten. Zij voelt zich namelijk seksueel aangetrokken tot levenloze objecten. Ze heeft al 3000 ritten lang verkering met de achtbaan. "Na mijn eerste ritje voelde ik me meteen geestelijk en seksueel tot hem aangetrokken, maar ik vertelde het niemand. Nu heb ik besloten om hem de liefde te verklaren", aldus Amy over haar aanstaande ma- ehm, attractie.

 
3. Met een vrachtwagen
Maria Griffin van 29 was al jaren gefrustreerd en kon de juiste partner maar niet vinden, totdat ze ontdekte dat ze... ehm, zich aangetrokken voelde tot trucks. Na jaren van ontkenning, kocht ze voor haarzelf een Ford en trouwde ermee. Ook Maria is dus objectum seksueel, oftewel: ze heeft een romantische, dan wel seksuele relatie met een voorwerp. "Dit is ware liefde, we gaan samen oud worden. Ons seksleven is geweldig en we praten heel veel", aldus Maria...
 

4. Met je overleden vriendin

Dit is een heel tragisch, maar tegelijkertijd ook een mooi verhaal. Maar opvallend blijft het wel. De ceremonie was namelijk tegelijkertijd ook een soort begrafenis voor deze vrouw. Dit jonge Thaise koppel had als plan voor de toekomst om nog te trouwen, maar helaas overleed de vrouw geheel onverwachts bij een auto-ongeluk... Op deze manier deed de man zijn laatste eerbetoon. 

 
5. Met de Eiffeltoren
Wat nou als je gewoon heel erg van Parijs en haar charme houdt? Dan trouw je toch gewoon met het nationale monument, moet de 37-jarige Erika La Tour Eiffel gedacht hebben. En inderdaad, ze heeft zelfs haar naam laten veranderen om haar band met het monument te versterken. Ook Erika voelt zich aangetrokken tot objecten. Er zijn zo'n 40 vrouwen op de wereld die zichzelf objectum seksueel hebben verklaard. Deze term werd de wereld in geslingerd toen een vrouw met de Berlijnse muur trouwde.
 
 
6. Met je Labrador
"You may now kiss the... dog", want dat is wat de Australische Joseph Guiso heeft gedaan: hij is getrouwd met zijn 5-jarige labrador Honey. "Het is geen seksuele relatie, maar gewoon pure liefde. Hij is mijn beste vriend", aldus de man. Ondanks dat er dertig mensen (of honden?) aanwezig waren bij de ceremonie, neemt niemand dit waarschijnlijk heel serieus. 
 

7. Met je kussen
Eigenlijk heeft de Koreaanse Lee Jin-gyu het maar goed bekeken. Een kussen zeurt niet, praat niet, maakt geen rotzooi én je slaapt er heerlijk naast. Ehh, op. Op het kussen staat de vrouw uit zijn favo serie en hij neemt haar overal mee naartoe, zelfs als ze uit eten gaan krijgt kussen haar (?) eigen maaltje. En voor de bruiloft heeft hij natuurlijk speciaal een jurk aan haar vastgeplakt.
 

Welk huwelijk vind jij het meest bizar?
Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7