Beauty / Lichaam
Lichaam

Dé trend van dit moment? Vajazzling!

Reageer 0
Onze buikjes zijn weer gevuld, we zijn zo'n 136 kilo aangekomen we kunnen geen kerststol meer zien. Yes, het zit er weer op. Maar hebben we nu een hippe kersttrend gemist? Ja, namelijk vajazzling! What? Het versieren van je venusheuvel…

Vajazzling is ontstaan in Amerika (hé, dat hadden we niet gedacht) en is dé trend van het moment. Want ook in Nederland kiezen steeds meer dames voor een versierde vagina! Vooral met Kerst zijn de kristallen populair. Waar de benaming vajazzling vandaan komt? Bejazzle komt van het Engelse woord versieren, voeg daar wat vajayjay aan toe, et voilà! De woordencombinatie werd overigens bedacht door actrice Jennifer Love Hewitt. En de mannen dan? Die mogen natuurlijk niet achterblijven bij deze trend. Eerder werd de term ‘boyzilian wax’ al het leven ingeroepen, omdat steeds meer mannen toch voor helemaal kaal gaan. Maar er is natuurlijk ook vajazzling voor mannen: Pejazzle! Gelukkig (of helaas?) zien mannen een hartje op hun pielemuis nog niet helemáál zitten en laten ze het voorlopig aan de vrouwen over. 


Waxen en plakken
Goed, een versierde vagina dus. Volgens Patrick Moreu, de man die verschillende waxsalons heeft in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, kunnen zijn klanten hun venusheuvel zelfs laten versieren met echte Swarovski-kristallen. “De brazilian wax is erg populair onder onze klanten. Dat houdt in dat al het haar uit de schaamstreek, van voor tot achter verwijderd wordt. Bij vajazzling wordt er daarna een patroontje van Swarovski-kristallen op de venusheuvel geplakt. Een sterretje, een hartje of een vlinder bijvoorbeeld.” Wil jij ook lekker 'uitblinken' down there? Dan moet je wel eerst een brazilian wax ondergaan. Dat is volgens experts het beste, want op haartjes plakken de kristallen natuurlijk niet. Als je het zelf gaat scheren, krijg je ook al snel weer stoppels waardoor je flamoes er toch net wat minder glamorous bij staat... Eerst een wax wordt dus zeer aangeraden. Vervolgens worden de kristallen in de gewenste vorm opgeplakt met een dermatologisch geteste lijm. Afhankelijk van de wrijving waar de kristallen mee te maken krijgen, heb je zo’n 2 tot 7 dagen een vajazzle vagina.


Lijkt het jou wel wat, zo'n verfraaide venusheuvel?
Bron: 1, 2,
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Yvonne

  Zelf vind ik de venusheuvel de mooieste vrouwelijke ronding, niet bij ons allemaal, daarom mag een niet zo'n mooie heuvel best eens versiert worden. Zelf zou ik dit niet zo snel doen al zullen sommigen mijn venusheuvel wat saai en kaal vinden omdat zoals ik al eerder schreef geen spleetje zichtbaar is (wat de meeste die dit zagen toch wel sexy vinden).

 • Snoessepoess

  Nou als ik mijn vriend aan het lachen wil maken in bed, is dit de juiste manier, haha wat erg!

 • CurlyGirly

  Het lijkt me wel een leuk idee voor de huwelijks nacht.
  Maar voor de rest is het niet aan mij besteed.
  Vooral het waxen niet... auh....

 • glitterxx

  ik vind het niks en het valt er zo weer af

 • limchick

  whhaha the trend of 2010.. goeiemorgen nederland! XD down there, vind ik het belachelijk, maar op zich is het wel grappig. xD

 • Karin

  @Belize: whahaha!

 • Belize

  Ik vind het wel wat hebben, maar ik ben dan ook het verloren nichtje van Roy Donders xD

 • Coby Bouman

  zwaar belachelijk. maar dat is mijn mening.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen