De grootste vrouwenproblemen

Vrije tijd door Marleen_S
We zijn met overgewicht geboren en zullen nooit in één passessie De Perfecte Spijkerbroek vinden. Echt, het maandelijkse bloedbad is niet ons enige probleem. Er zijn nog veel meer problemen die alleen ons vrouwen overkomen. Arme wij.

 
Ja, we zijn allemaal heel geëmancipeerd enzo, maar in het kader van wereldproblemen overkomen ze ons nou net wat vaker dan het mannelijke geslacht. Lees: Wij. Hebben. Een. Zwaar. Leven. Want wat dacht je bijvoorbeeld van deze problemen...

Niet je lover een grote pakkert kunnen geven tijdens een avondje uit omdat je rode lipstick er nét zo lekker op zit.
 
Je hoopvol in een te kleine trui persen en deze niet meer over je hoofd kunnen krijgen, omdat je borsten ineens veel te groot zijn voor het gat.
 


Na het snoozen tot op de minuut uitrekenen hoeveel douchetijd je nog hebt om er vervolgens te lang onder te blijven staan omdat je de tijd niet bij kon houden.
 
Je tampon verwisselen op de laatste dag van je menstruatie: gort-, maar dan ook echt gortdroog.
 
En dat moment voor je eerste menstruatiedag. Dat je telkens naar de wc rent omdat je bij elk drupje bang bent dat de rode vloed al is aangespoeld.
 
Dat genante moment bij de dokter; dat je tot op je bh en onderbroek voor hem staat. En het uitgerekend die dag wasdag is. Hallo Bridget Jones-taferelen.
 
Na een fikse scheerbeurt down there later in de supermarkt ontzettende jeuk aan je venusheuvel hebben, maar niet kunnen krabben. Tenzij je je even achter een vakkenvuller verschuilt.
 
Pijn in je bovenarmen krijgen omdat je al te lang doet over die ene laag mascara.
 
Je borsten die heen en weer vliegen tijdens een sprintje naar de bus en je ze moet vastgrijpen voordat ze een eigen leven krijgen.
 
Wimpers verliezen in de wimperkrultang omdat tijdens het krullen de deurbel ging en je net iets te snel reageerde.
 
Je beha uittrekken zonder je T-shirt uit te willen doen omdat je het anders zo koud krijgt.
 
Blauwe voeten en afgeknelde aders in je voet, omdat je die nieuwe hakken echt moest inlopen en je even was vergeten dat het nogal een loopje is van de trein naar je werk. Au.
 


Een te kleine panty die zo akelig gaat kruipen waardoor jij als een malloot in een volle winkelstraat de boel omhoog moet hijsen.
 
Op je vrije zondag opstaan met die perfecte out of bed look, nonchalante paardenstaart en coupe Absoluut Fantastisch zonder er ook maar iets voor te hoeven doen. Nogmaals: op je vrije zondag.
 
Nadat je zorgvuldig en met uiterste zorg je nagels hebt gelakt, heel erg nodig moeten plassen en de boel weer genadeloos weten te verpesten.
 
Op dieet zijn, je helemaal volvreten aan chocoladecroissants tijdens de lunch omdat je honger hebt, je schuldig voelen, weer niks eten en vlak voor het slapen toch nog even een handje koekjes naar binnenwerken.

Een knot draaien in je lange haar om al na vijf minuten een stijve nek te krijgen omdat ‘ie te zwaar is.
 
Je oog verwonden omdat je erin prikte met de punt van je mascaraborsteltje nadat je aandacht even naar de tv werd getrokken voor een moment.
 
Heb je eindelijk een nieuwe beha gescoord, zit hij in het begin nog een beetje te strak, waardoor je aan het eind van de dag de rode striemen te lijf gaat met een goede krabbeurt.

Altijd in het overdrevene je kledingkast analyseren wat je aan moet die dag.

Bij min veertien geen muts over je hoofd kunnen trekken omdat je bijna perfecte kapsel anders volledig wordt geterroriseerd door statische gevolgen.
 
En dit is nog maar het puntje van de klaagzangijsberg. Welke typische vrouwenproblemen mis jij nog in dit lijstje?