Seks & relaties / Relaties
Relaties

22 kleine gebaren om te laten zien dat je van hem houdt


Je houdt van hem. Dat weet hij wel... toch? De liefde voor je lover hoef je niet keer op keer uit te spreken, je kunt het ook laten zien met een klein gebaar. Wij spelen voor Cupido en helpen je alvast op weg met deze tips. 
 
Maak voor de verandering eens zijn lunch klaar (al een liefdesgebaar op zich) en stop er een piepklein liefdesbriefje in.
 
Ga in het perfecte daglicht staan en maak ongegeneerd de mooiste selfie/belfie/healthie en stuur ‘m naar hem op.
 

Regel een paar daagjes vrij op zijn werk door lief te knipperen naar zijn baas en boek een hotelletje net over de grens in België of Duitsland. Dicht bij huis, maar je bent toch even samen weg.
 
Dat lekkere luchtje van je? Spuit een beetje op een zakdoek of een papiertje en stop het in zijn broekzak voor hij naar z’n werk gaat. Zo kan hij altijd aan je denken.
 
Schrijf ‘I love you’ op de badkamerspiegel als hij net klaar is met douchen.
 
Verras hem op zijn werk en neem ‘m mee uit lunchen of verras hem met een romantisch diner.
 
Laat een kleine verrassing voor hem achter op zijn kussen. Een chocolaatje, een briefje of een condoom (hint, hint).
 
Maak een playlist met liefdesliedjes en zet deze stiekem op z’n iPhone of iPod.
 
Maak samen leuke foto’s in een pashokje en stop deze later in zijn portemonnee met een lieve tekst.
 
Vraag een liedje aan op de radio en zeg je lover dat hij rond die tijd naar dat radiostation moet luisteren.
 
Stuur een ouderwets Hallmark-kaartje naar zijn werk.
 
Schrijf een gedicht à la Shakespeare en draag dit na een zware dag op zijn werk voor. Dan is hij al zijn zorgen zo vergeten.
 

 
Zorg dat je een avondje iets eerder thuis bent dan hij en kook zijn lievelingsmaaltje.
 
Woon je nog niet samen? Sta dan als verrassing ineens bij hem op de stoep. En als je een echte daredevil bent, verras je hem door (half)naakt op zijn bed te gaan liggen.
 
Die jurk waarvoor je eigenlijk het lichaam van Doutzen Kroes nodig had? En je forever je buik moet inhouden? Jep, hij vindt hem je prachtig staan dus trek hem aan tijdens een gewoon avondje uit. Dat zal hij vast merken.
 
Zorg goed voor jezelf. Beetje lipstick, wat meer afblijven van de chocola en een gezellig humeur. Liefde is vaak ook jezelf geven. En dan wel in hygiënische staat zonder bevlekte joggingbroek.
 
Bedank hem voor het vuilnis wegbrengen en voor het maken van de piepende deurklink. En beloon hem met een grote smakkerd.
 
Wees afhankelijk. Mannen zijn leiders en vinden het fijn te weten dat ze nodig zijn.
 
Vraag of hij zijn vrienden uitnodigt en kook een feestmaal (of laat het bezorgen). Laat ze maar een avondje fijn spelen, kun jij lekker series kijken in de slaapkamer. Hij zal je dankbaar zijn.
 
Maak liefdescoupons voor hem die hij als joker mag inzetten wanneer hij graag iets van je wil. Een massage, een koud biertje of een avondje voetbal kijken.
 
Tot slot: onderbreek hem middenin een zin, sta stil middenin de drukte op straat of houd ineens zijn hand vast tijdens het eten en spreek de magische woorden: ‘Ik hou van je’.

Wat doe jij om je lover te laten merken dat je nog steeds heel veel van hem houdt?