Van blunder tot succes: 4 x jullie valentijnservaringen

Relaties door Redactie Ze.nl
1 van 4

Valentijnsdag: de een vindt het maar commercieel, de ander doet er juist met liefde iets aan. En dat kan op twee manieren uitpakken: of je viert het daarna nooit meer, of je zou willen dat het altijd 14 februari was. Lees maar!

Of je het nu een dag als alle anderen vindt of niet, er zijn altijd mensen bij wie Valentijnsdag in hun geheugen gegrift staat. Sommige van die mensen zouden willen dat dat niet zo was. Zij hebben namelijk flink geblunderd op de Dag van de Liefde, en dan zo, dat ze 14 februari voortaan lekker overslaan...


Valentijnsblunders

Marleen (22): “Op mijn oude middelbare school was het rond Valentijnsdag altijd feest. Een grote schooldisco stond in de agenda en de hele school was wekenlang in rep en roer. Waarom? Je kon namelijk rozen naar elkaar sturen. Ik en mijn vriendinnen stuurden altijd een roos naar elkaar, maar één jaar kreeg ik een extra roos. Van ‘Anoniempje’. Een lief gedichtje stond erop en ik hoopte dat hij van mijn crush zou zijn. Toen ik de ballen had het aan hem te vragen, keek hij me heel verbaasd aan. Iets te gauw riep ik: 'Oh, gelukkig. Ik was al bang dat jij het was. Het zal vast van een of andere kneus zijn.' Je raadt het al, achteraf bleek hij hem wel degelijk te hebben verstuurd, maar ik had hem niet echt laten uitpraten. Ik had dus niet alleen zijn hart gebroken, maar had ook mijn enige kans bij hem verspild. Het werd een erg eenzame Valentijn waar ik nog telkens met het schaamrood op mijn kaken aan terugdenk.”