Seks & relaties / Relaties
Relaties

20 originele uitjes en ideeën voor Valentijnsdag

Reageer 0
Wéér uit eten in dezelfde pizzeria? Weer een cadeaubon van de VVV? Het is niet dat je niet meer van je lover houdt, integendeel, maar wat moet je dit jaar op Valentijnsdag nog in hemelsnaam met hem doen? Wij helpen je met ideeën.
 
Leuk hoor, die bos rozen en jullie vaste reservering bij de kiosk op het station op 14 februari, maar de vonken spatten er nou niet meer bepaald vanaf. Voordat je Valentijnsdag compleet afzweert, doe jezelf te goed met deze originele uitjes. Valentijnsdag zal nooit meer hetzelfde zijn. Net zoals jullie liefde voor elkaar, zwijmel zwijmel. 


1. Waterfietsen in de grachten in Amsterdam met warme chocolademelk toe.

2. Een dagje winkelen in een grote stad waarbij jij een outfit voor hem scoort en hij voor jou.

3. Ga schaatsen bij een schaatsbaan bij jullie in de buurt.

4. Verras hem niet met een ontbijt op bed, maar met een diner op bed.

5. Richt de badkamer mooi in met kaarsjes, leg de handdoeken over de verwarming en smeer elkaar na een ontspannen bad of douche in met een bodylotion. Succes gegarandeerd.

6. Zet een speurtocht uit langs alle plekken die bijzonder zijn voor jullie. Waar jullie eerste kus was, de eerste date en waar hij je de liefde verklaarde.

7. Regel een huiskamerconcert van een lokaal bandje waar jullie fan van zijn of luister op straat eens naar straatmuzikant (vaak zijn dat arme studenten) die voor een extra euro jullie liedje wil zingen.

8. Neem rondom Valentijnsdag twee dagen vrij en organiseer een staycation: een vakantie lekker in en om het huis. Onderneem leuke dingen bij jullie in de buurt, zet je telefoon uit en ga elke dag uit eten. Kortom: alles wat je op vakantie ook zou doen.

9. Verras hem met een winterse picknick in het park. Stamppotje in de mand en warme koffie of chocolademelk toe. Is het iets te koud? Rol je picknickkleedje dan uit in de woonkamer.

10. Herbeleef jullie eerste date nog een keer.


11. Spendeer jullie Valentijnsnacht in een romantische hotelletje of juist een hele dure. Gewoon omdat het kan. En vergeet dan niet om roomservice te bestellen.

12. Doe eens ouderwets en laat je vriendin je lover vragen of hij jouw Valentijn wil zijn met een briefje: ‘ja of nee’.

13. Haal hem ’s middags op van het werk en neem hem heel luxe mee uit lunchen.

14. Kijk jullie favoriete film en maak jullie favoriete avondeten klaar.

15. Bak samen een taart.

16. Print een foto van jullie uit op posterformaat en schrijf samen alle leuke herinneringen op die jullie hebben aan elkaar.

17. Vul een grote glazen pot met briefjes waarop jullie hebben geschreven wat jullie nog allemaal met elkaar willen doen. En nee, dan bedoelen we niet alleen wat je wilt doen in de slaapkamer. Think out of the box, euhm, glazen pot.

18. Nodig elkaars vrienden uit en speel de hele avond spelletjes.

19. Maak samen een nachtwandeling over het strand, door de buurt of in het bos. Heel spannend, dus reden genoeg om lekker dicht tegen hem aan te kruipen.

20: Bekijk samen eens een keer de zonsondergang. En als verrassing heb jij een fles champagne geregeld. 

Wat ga jij dit jaar met je lover op Valentijnsdag doen?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 2 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Daiss

    werken :(

  • 30STM

    2 uurtjes skieën in Skidôme en daarna lunchen in het restaurant daar :)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen