Seks & relaties / Relaties
Relaties

1 op de 5 vrouwen is ontevreden over haar huwelijksaanzoek


Wij vrouwen zijn heus niet veeleisend hoor. Maar als manlief dan ein-de-lijk eens op z’n knieën gaat, is een ingestudeerde flashmob – met minstens twintig man – en een vuurwerkspektakel met bijbehorende confettiknallers, toch niet te veel gevraagd?! 
 
Mannen opgelet! Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 vrouwen ontevreden is over haar huwelijksaanzoek. Maar liefst 21% van de vrouwen die verloofd, getrouwd of gescheiden is, wist hét moment liever uit haar geheugen, maar durft dit natuurlijk niet op te biechten. Oorzaken van floptaferelen zijn: mannen die niet traditiegetrouw zijn door niet op hun knieën te gaan, het ontbreken van een ‘speciaal’ aanzoek (waar is die sentimentele achtergrondmuziek?) en een té kleine ring of in worst case niks noppes nada aan ringen. Dit meldt DailyMail
 

Diamonds are a girl's best friend 
Het moment is daar, het kleine veelbelovende doosje gaat open en dan… what the hell is dat voor een miezerige diamant? Ja, het is waar: 1 op de 10 vrouwen zou het aanzoek afwijzen bij een allesbehalve adorable ring. Meer dan de helft (45%) zou zelfs overwegen om vriendlief een financiële bijdrage aan te bieden voor een mooiere ring en 7% heeft dit ook daadwerkelijk gedaan. Maar waarom is dat kreng toch zo belangrijk voor ons? Een derde van de ondervraagde vrouwen beweerde dat een verlovingsring een symbool is van hoeveel hun partner van hen houdt. 
 
 
Scoren? 
Wil je scoren bij jouw vriendin? Schaf dan een look-a-like van de ovaal geslepen, blauwe saffier van Kate Middleton aan. Ook de verlovingsringen van Angelina Jolie en Gwyneth Paltrow vallen goed in de smaak bij de dames. 

Wat moet jouw aanstaande absoluut niet doen tijdens het aanzoek?