Nooit meer panty?s tekort: het PantyAbonnement!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Ken je dat? Je hebt je kleding klaargelegd voor die belangrijke presentatie de volgende dag en als je je ’s ochtends om 7 uur stikzenuwachtig in je panty wurmt, trek je er direct een ladder in. Maar… je hebt geen reservepanty. Argh!
 
Ja, daar sta je dan tijdens je presentatie. Een blaasontsteking op te lopen in je rokje zonder panty inclusief overduidelijk melkflessenwitte en behaarde benen. Moet je niet willen. Daarom is een van de gouden vrouwenregels dan ook om altijd genoeg panty’s op voorraad (en in je tas) te hebben. Vooral als je bijvoorbeeld werkt als stewardess of tussen de zakenmannen op de Zuidas is dit een must. Maar goed, om nou elke week op een immens drukke zaterdag door de stad te banjeren voor een voorraad nieuwe panty’s wordt natuurlijk niemand blij van.
 

Het Pantyabonnement
Daarom een tip van ons, voor jullie: het PantyAbonnement. Bij het PantyAbonnement krijg je elke maand je panty’s keurig thuisbezorgd. Aangezien natuurlijk niet iedereen evenveel kousen in een maand verbruikt, kun je zelf kiezen of je 2, 4 of 6 panty’s per maand wilt ontvangen. Daarbij kun je aangeven of je 20 denier of liever 40 denier draagt. 

Bovendien is het belangrijk om te weten dat je nergens aan vast zit! Het PantyAbonnement is 24/7 opzegbaar zonder extra kosten. Wil je je abonnement stopzetten, pauzeren of wil je meer panty’s bestellen? Dit kun je eenvoudig wijzigen in je account. Bovendien hoef je niet thuis te blijven om je pakketje op te wachten, want je panty’s passen gewoon door de brievenbus.
 

De panty’s
De panty’s zijn gemaakt van 81.6% polyamide en 18.4% elastan. Deze zijn te vergelijken met de duurdere panty’s. Bovendien hebben de panty’s allemaal ‘versteviging’ om de heupen en billen, maar dit zit zo hoog, dat er geen ‘broekje’ onder je rokje of hotpants uitpiept. Fijn! En de kosten? Voor twee panty’s per maand betaal je € 9,95, voor 4 betaal je € 14,95 en voor 6 € 19,95. Bovendien krijg je de eerste maand een dikke korting op je kousjes. Niet goed? Dan krijg je je geld terug.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van PantyAbonnement! 

Ga jij je abonneren?