Lifestyle / Media
Media

Lekker: Smult trakteert op speciale abonnementaanbiedingen!


Wij houden van eten. En lezen over eten vinden we minstens net zo leuk. Foodies opgelet, want in het hippe kooktijdschrift Smult heb je foodinspiratie te over. Je kunt het gegarandeerd niet lezen zonder dat het water je in de mond loopt.
 
Cheesecakes en raapsteeltjes
Recepten voor guilty-pleasure-toetjes, nieuwe foodtrends: we draaien onze garde er niet voor om. Geef ons een oven en we bakken zo tien verschillende taarten met chocola en chiazaad als we weten hoe het moet. En dat kun je gelukkig dan weer vinden in het kooktijdschrift Smult.

 
In Smult vind je niet alleen een uitgebreide receptenrubriek, maar lees je in het nieuwe nummer bijvoorbeeld ook reportages over de lekkerste cheesecakes van drie thuiskoks en krijg je op een bordje voorgeschoteld wat je allemaal met raapsteeltjes of, doe eens gek, wakame kan doen. En het leuke van Smult: alle recepten kun je direct maken in de keuken. Van makkelijke doordeweekse gerechten tot yummy seizoensgerechten.

Speciale aanbieding! 
Was je een fervent kijker van Heel Holland Bakt? Dan ken je vast winnaar Menno nog wel. In het nieuwste nummer van Smult deelt hij een paar heerlijke recepten van hemzelf en vertelt Jonathan Karpathios over zijn passie voor groenten. Heb je wel zin in een bord vol Smult? Speciaal voor onze leZeressen heeft Smult niet één, maar twee aanbiedingen op het menu staan:

  • één jaar lang, 4 keer het tijdschrift Smult door je brievenbus met maar liefst 50% korting voor maar € 9,95 óf...
     
  • ... één jaar lang, 4 keer het tijdschrift Smult met een Bodum-cafetière. Hierbij krijg je dan óók nog een koffiepakket inclusief koffieblik met cadeaukaart t.w.v. € 10,00 voor koffiebonen van Simon Lévelt. Normaal kost dit pakket € 75,70,  maar Ze-lezeressen betalen € 19,95 (exclusief verzendkosten).

Kortom, lees je Smult, dan kom je als kookfanaat niets tekort! En kies je voor het tijdschrift mét cafetière én koffiepakket, dan krijg je alles wat je nodig hebt voor een lekker bakkie in de stralende zon. Mét het tijdschrift Smult op schoot! Daar kun je je kookgrage vingers bij aflikken.