Beauty / Make-up
Make-up

De leukste én simpelste nail art tutorials

Haar? Check. Gezicht? Check. Nagels? Ja... Díe ben je dus even vergeten. Terwijl je met een paar mooie handen evengoed de show kunt stelen. Zeker als je een van deze supersimpele nail art tutorials volgt!

Wie extra mooi voor de dag wil komen, grijpt al snel naar een stijltang en volumemascara. Maar met een stel mooie nagels kun je ook flink knallen, en niet alleen op feestjes. Hoe? Door er met nagellak wat kunstwerkjes van te maken. Wij vonden 8 leuke én simpele nail art tutorials voor elke gelegenheid. LakZe!

1. Matte, zwarte French manicure

Met de matte, zwarte French manicure kun je veel kanten op. Het mat en de laklaag vormen samen een chique combinartie, waardoor deze nagels het zowel tijdens een avond uit als kantooruren goed doen.

2. Zwarte zebraprintnagels
Net als bij French manicure bestaan deze zebranagels uit matte en glimmende lak. Ze zijn net wat spannender dan de Franse versie, maar nog steeds subtiel. Bovendien ogen je nagels wat volwassener dan wanneer je met zwart-wit zou werken. 

3. Ombrenagels
In woon- en kapselland is het een ware trend: ombre. Maar ook in het rijk der nagels zie je het heel vaak. Niet alleen omdat het heel mooi kan staan, maar ook omdat het ontzettend simpel is je nagels te transformeren in ombrekunstwerkjes. 

4. Galaxynagels
De galaxy-tutorial is leuk als je zin hebt om te knallen op een ruimtefeestje. Of als je gewoon van de magie van het heelal houdt. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar niets is minder waar: eigenlijk zijn het een soort ombrenagels met glitters erop. Je regelt dit dus zo!

5. Kaviaarnagels
Voor de creatievelingen onder ons: meet de kaviaarnagels. Supereenvoudig te maken: je hebt wat iniminikraaltjes nodig en natuurlijk je nagellak. 'Schenk' de kraaltjes vanuit een kom voorzichtig over je net gelakte nagel en klaar! Met deze manier van nagels lakken kun je ook erg variëren. Zin in een hoog Barbie-gehalte voor een tokkiefeestje? Zorg dan voor knalroze 'kraaltjes'. Houd je het liever chic, ga dan voor zwart. 

6. Snornagels
Op bekers, op sokken, op een stokje: snorren doen het al-tijd goed. Dus waarom zet je er niet een paar op je nagels? Opvallen doen ze, maar omdat je nagel in een naturelkleur gelakt is, houd je je handen verder toch vrij rustig. 

7. Skylinenagels
Verknocht aan je stad? Met wat geduld en niet eens zo heel veel precisie teken je zo de skyline op je nagels! Ja, we snappen dat je hiermee niet naar een vergadering gaat, maar het is een leuk knutselwerk voor op een saaie zondag of voor een avond stappen.

8. Gestreepte nagels

Houd je je nagels graag simpel, maar wil je er toch een aparte draai aan geven? Dan zit je goed met deze eenvoudige tutorial. Subtiel, maar toch anders!

Welke nail art vind jij het mooist?