Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

SOS: Kledingcrisis

’s Ochtends is de stress nabij. Vooral als jouw outfit of the day nog onbekend is. Heb jij er schoon genoeg van? En wil jij weten hoe je met een kledingcrisis kunt dealen? Scroll dan als de wiedeweerga door dit artikel! 
 
Altijd, we herhalen, áltijd, heb je een berg kleding op je kamer liggen. Potverdikkie schóne nog wel. En in je kast? Daar zit 'niks' in. Tenminste, niks leuks. De grote vraag is: wat-trek-je-aan? Arghhh
 
Opgeruimd = overzicht 
Opgeruimd staat netjes, en dat geldt ook voor je kledingkast. Je zult merken dat het zorgt voor overzicht en dat het véél beter is dan die opgepropte propjes ergens achter in de kast. Want geloof het of niet: er zullen kleren in je kast liggen waarvan je het bestaan allang vergeten was. Geef dus – op een barre zondagmiddag – je kast een grote opruimbeurt. Succes gegarandeerd!

 
Kiekjes schieten
Ken je dat? Dat je ’s avonds in de spiegel kijkt en denkt: goh, wat zag ik er toch leuk uit vandaag! Bingo! Maak dan een selfie met je smartphone en maak een mapje ‘outfits’ aan. Zo heb je alle mogelijke outfits binnen handbereik! 
 
Internet
Avondje bankhangen op de planning? Speur dan de leukste fashionblogs af. Let op: er zijn er heel, heel, héél veel, dus inspiratie ligt voor het oprapen! Mocht je een outfit hebben gevonden, check dan jouw items die er het meest op lijken óf laat je in ieder geval inspireren door kleurencombi’s en outfitvariaties. 
 
 
Apper de app
Ook bestaan er talloze fashionapps waarmee je inspiration op kunt doen. Dagelijks worden er nieuwe setjes vrijgegeven en tips gedeeld. Handig to the max! Er bestaat zelfs een app waarop je binnen no-time de inhoud van jouw kledingkast kunt digitaliseren. De applicatie geeft jou vervolgens de mogelijke outfit. Dus in plaats van uren voor de kast te turen, lig jij nog lekker in je nest te woelen en selecteer je vanuit daar je outfit. 

Heb jij vaak een kledingcrisis? Wat doe je eraan?