Hoe draag je... leren jasjes?

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Het leren jasje is ook dit seizoen weer een echte musthave: hij staat stoer, zit lekker en is ideaal voor het voorjaar. Een echt lederen jack is misschien een investering, maar als het goed is, gaat-ie je leven lang mee!
 
En het fijne is, een basic exemplaar blijft eigenlijk altijd in de mode. Maar hoe draag je het leren jasje eigenlijk? Fashionscene selecteerde voor jou drie verschillende looks. 
 
Look 1: Streetstyle
Net als Aimee Song, van de blog ‘Song of Style’ zin in een casual look? Combineer jouw leren jack dan met een comfortabele sweater en een skinny jeans. De details doen de rest: ga bijvoorbeeld voor een trendy schoudertas of een stel opvallende sneakers met print. Wil je helemaal bijlopen volgens de trend van nu? Kies dan voor de slip-on: dit zijn comfy instappers met een dikke witte zool. 
 


Look 2: Gekleurd!
Heb je de zwart-, wit- en grijstinten van afgelopen winter nu wel een keer gezien? Ga dan voor een leren jasje in een opvallende kleur. Geen zin om een gekleurd jack aan te schaffen? Match dan je vertrouwde, zwarte jasje met een felgekleurd T-shirt, of – nog beter – met een broek met print. Ook shirts met prints doen het dit voorjaar nog steeds goed. Stijl je outfit, net als Chiara Ferragni van The Blonde Salad, af met een stel gekke loafers en een eye-catching tas.
 

 
Look 3: Rocker Chic
Deze zomer is de plissérok (een rok met rafeltjes) weer helemaal terug van weggeweest. Vooral de midi-versie gaan we weer veel zien. Hoe voorkom je dat je er in zo’n rok uitziet als een oma? Match hem à la Negin Mirsalehi met een leren jack en een paar stoere booties. Het contrast van de über-vrouwelijke rok en het stoere jasje maakt je look opvallend én uniek! Durf jij?
 


Kijk voor meer outfitinspiratie, hippe modetrends en stijladvies op ons zusje Fashionscene.nl!

Welk look vind jij het leukst?