Nieuw: de vlekbestendige, witte jeans!

Mode & trends door Kimberly
Met de zomer voor de deur, stromen witte items – waaronder witte broeken – de kledingwinkels binnen. Allemaal leuk en aardig, zo’n witte broek, maar binnen no time zitten er vieze koffie- en lipstickvlekken op. Maar niet voor lang! 
 
Op een zomerse dag besluit jij voor een witte broek te gaan en nog geen kwartier later is-ie al de dupe van een vieze, vette koffievlek/theevlek/lipstickveeg/klodder ketchup. Damn it! Maar niet getreurd, er is een broek op komst die wij, hier op de redactie, bij voorbaat al betiteld hebben tot the best jeans ever. Het merk Joe's Jeans komt namelijk met een verrassende, vlekbestendige, witte denim die koffie, olie, frisdranken en zelfs rode wijn (woehoe!) afstoot. Onder het motto Play Dirty, Stay Spotless verzekert het merk je van een vlekvrije broek ongeacht wat de dag je brengt, zo meldt DailyMail
 
"Het is als echte magie", zegt de schrijfster van DailyMail. "De vlekjes díe bleven zitten, konden met een doekje makkelijk verwijderd worden."
 
Wasinstructies en prijzen
Kleine (witte) wasjes, grote (witte) wasjes, gooi ze in de wasmachine! En maar liefst 20 keer om precies te zijn. Volgens Joe's Jeans is de verwachte levensduur 20 milde wasjes inclusief de beurten in de droger. Best weinig, vinden we, maar we moeten maar denken: dan heb je ook wat. En bovendien hoeft-ie minder vaak in de was! Het prijskaartje van de jeans? De prijzen verschillen van € 175 voor een korte broek tot € 230 voor een lange broek. 

Zou jij deze bedragen neerleggen voor een vlekvrije, witte broek?