Lifestyle / Wonen
Wonen

LeZeres Hanneke wint slaapkamer van haar dromen


Gebrek aan opbergruimte of een sfeerloze ruimte: wij vrouwen kampen nog weleens met slaapkamerergernissen. Voor Hanneke Kanters uit Uden zijn deze problemen verleden tijd; zij won een volledige slaapkamer make-over van IKEA op Ze.nl!
 
Toen Hanneke de oproep voorbij zag komen op Ze.nl twijfelde ze geen moment: “Mijn slaapkamer was echt heel saai en sfeerloos. Omdat ik veel schilder in de slaapkamer, wilde ik graag dat het een echte inspiratiebron werd. Bovendien vond ik het moeilijk om de ruimte in te richten vanwege het schuine dak. Wat een verrassing toen bleek dat ik één van de winnaars was!” 
 

De Slaapkamerbrigade druk aan het werk in Hannekes slaapkamer
 
Goed matras
Voorafgaand aan de make-over kwamen een interieurontwerper en slaapkamerexpert van IKEA bij Hanneke langs, om aan de hand van haar persoonlijke wensen de slaapkamer van haar dromen te realiseren. Een goede nachtrust is natuurlijk prioriteit nummer één. Daarom zocht Hanneke samen met de slaapkamerexpert een nieuw comfortabel matras uit dat is afgestemd op haar wensen en slaaphouding. Het werd een HYLLESTAD pocketveringmatras, dat zich naar het lichaam vormt, drukverlagend werkt en helpt om te ontspannen. 
 

Hanneke is helemaal sprakeloos van het resultaat...
 
Scandinavisch met veel kleur en grafische elementen
Op maandagochtend 24 maart was het zover: Hanneke overhandigde haar sleutel aan de IKEA Slaapkamerbrigade voor een volledige make-over. Drie sterke klusjesmannen en twee interieurontwerpers gingen vier dagen lang hard aan de slag om haar droomslaapkamer te creëren. Van een nieuwe vloer en fris geschilderde muren tot nieuwe meubels en accessoires. Het resultaat: een prachtige kamer in Scandinavisch moderne stijl met veel kleuren.
 
“We hebben gekozen voor slimme en flexibele oplossingen, die de ruimte optimaal benutten. Zo wordt de loze ruimte onder het schuine dak nu benut door MALM ladekasten. Hoogtepunt is het sfeervolle schildershoekje met genoeg opbergruimte voor al haar verfspullen. Vanwege Hanneke’s werk als grafisch vormgever hebben we gekozen voor een Scandinavisch moderne stijl met veel kleur en grafische elementen”, aldus Richard la Graauw, Interior Design Manager IKEA Nederland. 
 
... en terecht! Wow!
Wow!
Hanneke geloofde haar ogen niet: “Wow ik herken de ruimte niet meer terug! Wat ontzettend mooi en kleurrijk. Ik heb nu ruimte voor m’n enorme schoenencollectie en zelfs een eigen schildershoek. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”
 
Ter vergelijking...
 
Slaapkamerergernissen of IKEA Slaapkamerbrigade
Met de Slaapkamerbrigade wil IKEA oplossingen bieden voor slaapkamerergernissen. Uit het overweldigend aantal aanmeldingen voor de Slaapkamerbrigade blijkt wel dat veel van jullie niet tevreden zijn over je slaapkamer. Deze kamer komt vaak als een van de laatste ruimtes in huis aan de beurt. Zonde, want dit is de plek waar je de dag begint en afsluit en echt tot rust komt. Geïnspireerd door de make-over van Hanneke? Bij IKEA kun je terecht voor slimme en betaalbare oplossingen om de slaapkamer van jouw dromen te creëren. 

 
Kijk hier voor de andere make-overs van de IKEA Slaapkamerbrigade.