WIN: Superhippe tuinset ter waarde van ? 399!

Wonen door Fleur
Hoera, de zon is er weer! En wat is er dan lekkerder dan in de tuin zitten? Boek erbij, glaasje wijn… Als je dan nog een fatsoenlijke tuinset hebt, kan het echt niet meer stuk. Waar je die vandaan haalt? Bij Ze kan je ‘m winnen!

Het is heerlijk om ‘m te gebruiken als je buiten lekker wilt lezen, maar hij is ook ideaal voor als je een gezellige borrel in je tuin houdt: een tuinset. Liefst een die uit meerdere delen bestaat, zodat je nooit hoeft in te zitten over of je al je vrienden wel kwijt kunt. Goed nieuws: zo’n tuinset bestaat. Bij Neckermann.com kun je 'm scoren. Maar wat is nóg beter dan iets kunnen kopen? Iets krijgen. En dus geven wij een Neckermann-tuinset ter waarde van 399 euro weg!


Neckermann.com

Voor je de kans kunt grijpen om mee te doen aan onze winactie, vertellen we je graag eerst wat over Neckermann.com. Dit online warenhuis biedt meer dan 150.000 producten op het gebied van mode, wonen, slapen, elektro, huishoudapparatuur, beauty en sport & vrije tijd. En wat betreft het wonen: daar hoort het buitenleven natuurlijk ook bij. Neckermann.com biedt daarom diverse tuinmeubelen en loungesets aan, en dit ook nog eens tegen een scherpe prijs!

Kussens op maat

Ben je al in het bezit van een kekke loungeset, of zoek je nog mooie, comfortabele kussens? Via maatkussens.nl kun je je kussens perfect op maat laten maken. Met de online 3D-tool kun je de vorm, kleur en het materiaal van je kussen bepalen. Zo weet je zeker dat je op je eigen perfecte creatie kunt neerploffen.
 
Winnen
Zin om te genieten in de tuin? Wij geven 1 x een 7-delige tuinset van Neckermann.com ter waarde van 399 euro weg! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is Ze.nl liken op Facebook. Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton. Meer kans maken? Deel de actie op je Facebook- of Twitter-pagina.

De actie loopt tot en met 13 mei 2014.