Seks & relaties / Seks
Seks

Geheimen van een webcamgirl: Maagd

Wie kent de 'meest geweldige' serie van afgelopen tijd nu niet? Ik heb het over #ihhnng oftewel: Ik heb het nog nooit gedaan. Een aantal maagden komt wekelijks in the spotlights met hun verhaal, belevenissen en (gebrek) aan ervaringen.
 
Elke week zit ik weer klaar voor mijn rondje 'trash tv' en geniet ik met volle teugen van de dates. In elke serie heb ik regelmatig mijn favorieten. In deze serie zijn dat Marcel en 'Plausibel' Karin. Ik vind ze een leuk setje en gun het hun van harte. Ik denk dat het tussen die twee wel 'plaus' zit. Marc vind ik niets en ik ben vast niet de enige, als ik de hele stortbak lees op Twitter, als hij weer eens een wonderbaarlijke opmerking heeft gemaakt die niet door de beugel kan. En eerlijk is eerlijk, ik snap wel dat hij nog maagd is. Voorlopig blijft hij dat ook, trust me.
 

Ik heb ook een mening over het onderwerp 'maagd zijn' en 'jezelf laten ontmaagden'. Zelf was ik bijna 16 en deed ik het met mijn toenmalige vriendje. Het ging stuntelig, maar prima; we namen de tijd voor elkaar en het gebeurde in mijn eigen bed. Nu, 12 jaar later en achteraf gezien, had ik graag nog even een paar jaar gewacht. 

Bespreekbaar
Regelmatig krijg ik een mail of berichtje of laat iemand in een telefoongesprek weten dat hij graag van zijn 'maagd-zijn' af wil. Door zo'n programma wordt het onderwerp in ieder geval bespreekbaar gemaakt. Er heerst nog altijd een taboe op, namelijk. Je kunt het van diverse invalshoeken bekijken en iedereen heeft er een andere mening over. En dat is logisch. 

Eind van de middag kreeg ik een mail van een 27-jarige jongen. Hij vertelde dat hij maagd is en daar graag van af wil. In mijn antwoord naar hem gaf ik het nummer waar ik op te bereiken was voor een betaald telefoongesprek. We spraken een tijd af en dat werkte goed. Nu konden we het er persoonlijk over hebben. Dat praat een heel stuk fijner, vind ik. 

Geen romantisch gedoe
Hij wilde geen 'romantisch gedoe' , hij wilde het liefst dat ik voorover bukte - met mijn handen op mijn rug - en dat hij zijn ding deed. Het hoefde ook niet lang te duren. "Gewoon dat ik mijn zaad kwijt ben in een vrouw in plaats van in een handdoek." Euh, oké.
 

 
Dat ik een dame van plezier ben en geen meisje uit de kroeg of van zijn werk, maakte hem niet uit. "Ik wil er graag vanaf en ik besloot om het door een professional te laten doen. Jij hebt vast veel meegemaakt en lacht mij niet uit als het stuntelig gaat." Helaas wimpelde hij mijn voorstel af dat we er een lange date van konden maken en ik hem wat 'seksles' gaf. "Dat leer ik wel met mijn toekomstige vriendinnetje, maar dan heb ik de basis al gehad met jou." 
 
Toch geen ingehuurde dame
Er viel een stilte en ik denk dat we beiden even aan het denken waren. Opeens vroeg hij aan mij of 'het' pijn zou doen bij hem. Hij kon niet tegen bloed en vond het vies als zijn 'hele ding' besmeurd was met ontmaagdingsbloed. (Huh?!) Liever stelde hij het nog even uit en hij verschool zich achter de gedachte dat hij het inderdaad wilde doen met een meisje waar hij verliefd op kon zijn en niet door een 'ingehuurde dame'. Ik vond het allemaal prima; ieder zijn ding. Al kon hij dan natuurlijk nog wel even wachten. Hopelijk heeft-ie wat betere skills dan Marc uit #ihhnng...

Lees ook de vorige columns van Nanda!


Nanda (1985) is single zonder dat ze wanhopig op zoek is naar de ware Jacob. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar kan ook heel goed alleen zijn. En dat moet ook wel, want in haar beroep is privacy wel gewenst. Ondanks haar vier diploma’s heeft Nanda gekozen voor een baan als webcamgirl. Maar ze is ook zo veel meer dan dat.
 
Ze heeft niet alleen een kast die uitpuilt van de sextoys, maar beheert ook haar eigen webshop en website NandaLove. En je hoort haar ook nog als belbabe aan de telefoon en ze is te boeken als escort.
 
Typisch Nanda: eigenwijs, gaat voor wat ze wil en lust wel pap van stamppot.