Het dagboek van Ze: Dansen en sjansen

Werk & studie door Marleen_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Op de redactie werken we elke dag keihard aan de leukste artikelen, maar in 'het wild' zijn we altijd in voor een dansje hier en daar. Marleen ging los bij het concert van Justin Timberlake, Kimberly deed de polonaise op Koningsdag in Nijmegen, Fleur vierde een feestje bij haar jarige mams en Karins dwerpapegaaitje Huib danste van plezier op haar salade. 
 

Toen de agenda Goede Vrijdag aangaf, stond Marleen de hele dag hyperactief te springen. Al maanden voelde ze de concertkaartjes in haar zak branden en ein-de-lijk was het zo ver: het concert van Justin Timberlake. Als echte fan stuiterde ze het Gelredome in en zong ze elke hit uit volle borst mee. 


Een lekker ontbijtje slaan we natuurlijk nooit af. Onze cornflakes-favoriet Kellogg's had een speciale verrassing voor ons. Ze hebben een nieuwe cornflakes in hun assortiment. En dat vierden ze door ons dit uitgebreide ontbijtje te geven. Een lekker sapje erbij, wat fruit en onze dag kon goed beginnen!


Ons dildo-avontuur is alweer een tijdje geleden, maar we zijn er nog steeds reteblij mee. Onze creaties liggen dan ook allemaal braaf op kantoor in onze bureaulades... Dus werd het tijd voor een ordinaire dildoselfie. OnZe Kim deed ook mee met haar Spidermanflesje. Die best eng veel op een dildo lijkt....



Karin heeft al wat langer een column in Wellness Magazine, maar sinds kort prijkt er ook een mooi stukje van Fleur in het tijdschrift. Buiten zinnen was ze toen 'ie uitkwam... totdat haar iets opviel wat niet helemaal klopte... Zien jullie wat er mis is? (Hint: het begint met Denise en eindigt op Meijer. Huh?!)


Kimberly genoot van het lekkere weer dat de lente met zich meebrengt en verorberde dit heerlijke jammie de bammie broodje beenham op een zonovergoten terras.


Magnum viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Dus kregen we deze heerlijke flesje champagne van ze cadeau. Speciaal voor dit feestje, heeft Magnum al haar verpakkingen in een nieuw jasje gestoken inclusief nieuw Magnum-logo. Gelukkig blijven deze hemelse chocolade ijsjes gewoon hetzelfde smaken zoals we gewend zijn: hemels en verslavend!


Na het paasweekend toog Marleen af naar het zonnige Madrid om haar vriendinnetje op te zoeken die daar voor een halfjaar woont. Na flink wat tranen op het vliegveld werd het een week vol sangria, tapas, knappe stierenvechters en natuurlijk shoppen! Muchos plezieros.


Douwe Egberts is al een jaar sponsor van het Amsterdamse Rijksmuseum en viert deze samenwerking met drie speciale mokken van wereldberoemde Oude Meesters uit de Gouwen Eeuw. 'Het Melkmeisje', 'Stilleven met bloemen' en 'Woelige zee met schepen' zijn op de mokken afgebeeld. Als je deze mokken via de webshop van Douwe Egberts besteld voor € 5,95 per stuk krijg je één toeganskaartje gratis. 


Zo nu en dan besluit Karin dat het over is met het alle chocola en dat het weer tijd is voor wat groenvoer. Huibje is het daar helemaal mee eens en eet een gezellig hapje met d'r mee. Wat een doetje is het hè? Hij past er helemaal bij qua kleurenpalet.


Bij Fleur was het feest. Of nou ja, bij haar moeder dan, want die was namelijk jarig. Het zonnetje scheen heerlijk en Fleur had helemaal zin om zich zomers te kleden. Een stel goede, knaloranje hakken doen het immers altijd goed toch?


En dit heerlijke bekertje ijs kreeg Karin ineens in haar handen gedrukt. Een lekker frambozensmaakje met sinaasappel-, limoen- en citroensap dat ook nog eens heel gezond is. Erg verfrissend en ontzettend welkom tijdens een warme dag op kantoor.


Terwijl de rest van de Ze's in de zon lallend en brallend Koningsdag vierden, besloot Fleur de drukte te ontvluchten en lekker de hei op te gaan. Ze had niet zo'n zin in alle koningsdagheisa. Op de hei kon ze in alle rust genieten van het prachtige weer.


Ook kregen we dit boek toegestuurd. Screw Everyone van comédienne Ophira Eisenberg geeft een kijkje in het single-leven van de schrijfster zelf. Op hilarische wijze schrijft ze over al haar avontuurtjes met de meest uiteenlopende mannen. Van een blinde DJ tot een comedian met een Garfield-fetisj. Aan het eind kom je erachter of ze de ware uiteindelijk vindt. Een topper van een boek als je even flink wilt schuddebuiken van het lachen. Het boek kun je hier bij Bol.com voor € 19,95 bestellen. 


Fleur houdt wel van lekker kliederen op haar nagels. Daarom mocht ze voor Ze.nl deze nieuwe Rimmel-kleurtjes van Rita Ora uitproberen. Van pasteltinten tot opvallende rood, alles zit er bij. Binnenkort zie je het resultaat hier op Ze.nl.


Tot slot kregen we van Vita Coca hun nieuwste kokoswater toegestuurd. Kokoswater met een lemonade-smaakje. Heerlijk verfrissend en 100% natuurlijk. En er ziet aanzienlijk minder suiker in en is ook nog eens calorie- en vetvrij. We zeggen: proost!
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.