Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Festival, bruiloft of thuis: de hippe zomercollecties van s.Oliver!

 
De zomer komt steeds dichterbij en daar worden wij blij van! Niet alleen vanwege het zonnetje, maar ook de feestjes, bruiloften, festivals en relaxdagen in het park toveren een lach op ons gezicht. Tijd om zomerkleding in te slaan!

Bij s.Oliver kun je deze zomer prima terecht voor een fashionable outfit voor op een festival, bruiloft, een dagje in het park, naar je werk of thuis. De verschillende lijnen van s.Oliver zorgen ervoor dat er voor elke smaak en elke leeftijd wel wat te vinden is. Dus jij, je kleine zusje en je moeder kunnen er allemaal slagen!

De zomercollectie van s.Oliver is dan ook om te smullen. Wij zijn vooral fan van de s.Oliver women collectie. Stylish, kleurrijk en helemaal on trend. 
 
s.Oliver women collectie

De juni collectie van s.Oliver women staat in het thema van de Modern Festival Look en heeft als hoofdkleuren Atlantic Bleu, Rose-hot pink en het zwart-wit thema zien we nog terugkomen. Mooi of mooi?

Maar ook de s.Oliver QS Female collectie is erg trendy. Wat rauwer en stoerder, erg leuk voor een dagje park, op het terras of nou ja, voor wanneer eigenlijk niet?

s.Oliver QS Female collectie

De junicollectie van s.Oliver QS Female heeft als thema walk on the wild side. Je ziet bijvoorbeeld regelmatig de kleurrijke leopardprint. De accentkleuren zijn strawberry en pistachio. We like!

Bruiloft
En natuurlijk is ook het bruiloftseizoen weer geopend! Heb je deze zomer een bruiloft van een familielid of goede vriendin en vind je bovenstaande collecties iets te casual? s.Oliver heeft ook een uitgebreide jurkjescollectie. Wij hebben onze favoriete exemplaren voor jou geselecteerd.
 

Winnen
Ook kun je op Ze.nl nog steeds kans maken op een shopweekend inclusief € 600 shoptegoed bij s.Oliver! Actie gemist? Lees hier wat de bedoeling is. Meedoen? Hier vind je de actiepagina.