Het dagboek van Ze: Taart en tropische temperaturen

Werk & studie door Marleen_S

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

De dagen vliegen voorbij op kantoor. Zo zitten we nog te koukleumen onder onze fleecedeken en niet veel later branden we weg op de eerste zomerse dag van het jaar. Let's celebrate summer! Dat vierden we door voor 't eerst weer buiten te lunchen en ijsjes te halen. Maar we hadden ook een échte reden om een feestje te vieren. Want ken je d'r nog, Marleen, de eeuwige stagiair? Die is... 



... vanaf deze week na driehonderd jaar (oké, anderhalf) stagiaire-af en officieel volwaardig lid van de Ze-redactie als redactriZe. En dat moest op Ze-wijze worden gevierd: iedereen verwennen met zelfgemaakte taart!


En omdat Fleur, Karin en Kimberly zo blij met haar zijn, werd Marleen zelf ook lekker verwend. Ze kreeg dit schattige kettinkje, een hele lieve kaart en nog een privé-cadeautje. Laten we zeggen dat die ook behoorlijk goed in het liefdesthema past.


En terwijl Marleen peentjes zweette boven haar scriptie, wisten Karin, Kimberly en Fleur niet hoe gauw ze naar buiten moesten om lekker in het brandende zonnetje te lunchen. En dat betekende: selfie-tijd!


En er was nog meer taart. Deze heerlijke chocoladecake kregen we van Bake My Wish. Wat dit precies is, kwamen we gauw genoeg te weten toen we de taart opaten en er een persbericht in de taart verstopt zat! Bake My Wish is een nieuwe manier om iemand een wens te sturen, namelijk in je zelfgebakken taart waarin een wens of groet verstopt zit. Wil je ook iemand verrassen? Neem dan een kijkje op de website en ontvang je eigen bakpakket. 


Berend, de lover van Marleen, was jarig en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Ze verraste hem met een uitgebreid ontbijtje op bed en deed hem een dagje Amsterdam cadeau.


Zo nu en dan krijgen we een presentje van Albert Heijn. En daar worden we altijd helemaal happy van. Dit keer mochten we als eerste de nieuwe superjuices uitproberen. Zo kom je op een snelle manier aan al je vitamines. Zoals een sapje met spinazie en bleekselderij of één met wortel en gember. Het is eigenlijk net zomer, maar dan in een flesje. We love!


Deze zomer hoeven we ons niet te vervelen op de strandstoel. Met dit heerlijke boek van Sylvia Day kun je je uren vermaken. In het eerste deel, Afterburn, begint het allemaal wanneer de hoofdpersoon een zekere Jackson ontmoet. Hoe graag ze het ook wil: werk en privé kan ze niet gescheiden houden en uiteindelijk raakt ze verslaafd aan zijn aanrakingen. In deel twee, Aftershock, ontmoet ze hem opnieuw, alleen is ze allang niet meer het meisje van toen. In de zakenwereld geldt één regel: houd je vijanden, maar vooral je ex-minnaars goed in de gaten. Benieuwd hoe dit afloopt? Het tweedelige boek bestel je voor € 12,50 hier bij Bol.com.


Sorry, helaas weer een rattenfoto van Marleen. Tja, met zulke slaperige poepies van dierenkinderen kun je ook niet anders dan foto's blijven maken, toch?


En nog meer dierenplezier. Cor, de allerliefste kitten van de hele wereld, voelt zich al helemaal thuis bij onZe Fleur. En Fleur? Die kan weer niet stoppen met haar te knuffelen.


Kimberly heeft tijdens haar stage bij Ze niet stil gezeten. Ze was namelijk druk bezig met haar eindopdracht. In het kader daarvan stelde ze samen met Karin het Grote 'Schaam'haar-onderzoek op. En het grote nieuws is bekend: één op de vijf vrouwen vindt zichzelf overbehaard. Je leest het nieuwtje hier


En het nieuws bleef ook niet onopgemerkt bij de rest van de Nederlandse media. Zo waren we te horen op Q-music, 100%NL, Radio 10 en Radio Gelderland en ook plaatsten Lindanieuws, Nu.nl, de Sp!ts, WTF.nl en nog veel meer de resultaten. 


Fleur en Kimberly hadden dan ook één en al luisterend oor toen onZe Karin op de radio was. Luister hier, hier en hier de fragmenten. 


En we sluiten het dagboek af met deze foto's van Fleur. Fleur houdt van foto's, omdat ze alles zo veel persoonlijker maken. Dit zijn een foto van haar zusje en één van Fleur en een vriendin. Ze staan in de keuken, zodat ze tijdens het koken altijd naar ze kan kijken.


Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.