WIN: 2x2 kaartjes voor EkoTown

Sport & gezondheid door Marleen_S
Of je nu kilo’s superfood eet of elke dag een yogaklasje volgt: je lichaam is een tempel en daar zorg je goed voor. Zeg jij daar een volmondig biologisch amen op? Dan is het biologische lifestyle festival EkoTown wat voor jou!

 
Biologisch, ecologisch of gewoon lekker goed eten: zolang ons knorrende maagje gevuld is, hoor je ons niet klagen. Helemaal als datgene wat we in onze mond stoppen niet alleen goed voor ons lijf, maar ook goed voor het milieu is. Na al die plofkippen en E-nummers zijn we daar wel aan toe. Want je geweten is behoorlijk gesust als je weet dat jouw stukje vlees een goed leven heeft gehad, toch?

No more geitenwollensokken 

Waar het vroeger nog een geitenwollensokken-idee was, is biologisch eten anno 2014 helemaal hip. Hartstikke logisch, want het is gewoon heel goed voor je. Zeker in combinatie met een beetje sporten, is het alles wat je lijf nodig heeft om gezond te zijn.
 
Yoga, een stevige bootcamp of elke dag op de fiets naar je werk. Van bewegen worden we blij en fit, waar we dan weer nog blijer van worden. Dat geldt ook voor onZe Marleen. Na trouw haar yogaklasjes te hebben gevolgd, stort ze zich sinds kort op stevige body attack work-outs. Of ze daarom niet mee wilde doen aan een bootcamp. Euhm, ja?



EkoTown

De bootcamp werd georganiseerd door EkoTown. Eko-watte? Het eerste biologische lifestyle festival in Nederland. Tijdens dit tweedaagse festival in het Amsterdamse Bos op het Arena terrein op zaterdag 21 en zondag 22 juni, kun je als sportliefhebber en foodie een heel weekend terecht. Je mag de lekkerste gerechten proeven, recepten verzamelen, meedoen met yogasessies of een bootcamp volgen. En als je je buikje rond hebt gegeten en lekker hebt gezweet, kun je uitrusten met heerlijke live-optredens van onder andere Niels Geusebroek, Van Dik Hout en Tangarine.
 
Zweten, zweten en nog eens zweten
Goed, terug naar de bootcamp. Na een lekkere ochtendtraining langs de Amsterdamse grachten werd een superfoodontbijtje beloofd. Genoeg redenen voor mij, Marleen, om me op te maken voor de strijd. Benieuwd hoe de training verliep? Bekijk dan onderstaand fimpje!
 

fout in embed: media provider niet ondersteund
 

Krijg je nu spontaan zin om jezelf ook in een bootcamp te storten? Of te genieten van gezond en lekker eten? Dan hebben we goed nieuws. Want namens EkoTown mogen we 2x2 kaartjes weggeven! Sleur je foodtastic vriendin mee of je lover die wel wat biologische eetlesjes kan gebruiken en geniet een hele dag van sport, optredens en goed, maar vooral lekker eten.

Winnen

Twee lezeressen mogen we blij maken met ieder 2 kaarten voor EkoTown. We geven 2 kaarten voor a.s. zaterdag 21 juni en 2 kaarten voor zondag 22 juni weg. Wat je daarvoor moet doen? Door Ze.nl te liken op Facebook. Klik vervolgens op de meedoenbutton. Simpel toch? 

Let op: de winactie duurt tot en met donderdag 19 juni 2014, dus wees er snel bij!