Holy moly: Heleen van Royen maakt vaginaselfie

Celebs door Kimberly

Ze is 49 maar nog retejong van geest. Over wie we het hebben? Heleen van Royen, die gister een nogal intieme foto op het web zette. Echt: intiemer dan intiem. Ze pronkte namelijk met haar poes. Op de kiek! 
 
De Sarah in spe en moeder van twee, deinst niet terug voor (spiegel)selfies met een erotisch tintje. Dat bleek wel uit haar vorige foto’s die ze lukraak op het internet zette. Een bil, een borst en zelfs een – ingebrachte – tampon mochten uiteraard niet ontbreken. En trots dat ze was op haar fotografische portretten! Zo trots, dat ze de verzameling aan selfies in het Letterkundig Museum in Den Haag ter expositie stelde: Selfmade. 
 
Vajayjayselfie
Echter ging Heleen gister nog een stapje verder. Op dé foto, waarop ze wijdbeens op de marmeren tegels zit, is een ehh… aardige inkijk te zien. We hebben recht zicht op haar poesseflamous. Slechts een grijs hemdje draagt ze. That’s all. Heleen plaatste de volgende tekst bij de foto: "Dit mag niet. Dit hoort een vrouw niet te doen. Juist daarom maakte ik deze foto. De schaamte voorbij. Onderzoekend, roekeloos en lichtelijk geïrriteerd. Omdat zoveel vrouwen zoveel niet mogen. Fuck it. Stenig me maar, als je durft." Ook zegt ze dat er nog (!) geen deel twee is. Maar ze sluit dus niks uit. Enfin. 

Voor degenen die het aandurven. Komt-ie:


 
Veiling
Met rode oortjes wordt de foto door menig man bekeken. En geveild! De foto wordt op dit moment verhandeld op Catawiki, ’s werelds grootste (online) veilinghuis, wordt geprint op fijn fotopapier en is voorzien van een stevig hangsysteem, zodat de foto direct ‘zwevend’ opgehangen kan worden. Voor pontificaal boven het bed bijvoorbeeld. Haar eerste portret leverde € 1500 op, en er is tot dusver € 850 euro geboden op dit pipi-portret. Dus, eenmaal, andermaal… De mensen die de foto in real life willen zien, kunnen tot en met 7 september terecht in het Letterkundig Museum in Den Haag. 

Wat vind jij van de actie van Heleen?