The Kardashian body - goeie genen of gekocht?

Celebs door Vrouwen redactie

De Kardashian vrouwen lijken allemaal een perfect vrouwelijk en welgevormd figuur te hebben. De vrouwen worden geprezen om hun rondingen en voluptueuze lichamen. Moeder Kris was er als eerste, maar met haar 58 jaren en nog steeds zo’n goed lichaam is ze geliefd bij veel kijkers. Zou mama Kris de goede genen aan haar dochter hebben doorgegeven? Of zijn ze gekocht?

Moeder Kris Jenner

De Kardashian vrouwen bezitten sowieso goede genen wat betreft uiterlijk; denk alleen al aan het prachtige donkere haar met een exotisch tintje. De billen van Kim zijn wereldberoemd, maar ook alle zussen en mama hebben volle billen. Te beginnen bij moeder Kris, zij heeft een grote (natuurlijke) boezem en volle billen. De foto’s in bikini die ze deelt via social media lijken aan te geven dat Kris haar dochters dezelfde genen heeft gegund. Dit kan ook komen door jaren sporten en gezonde voeding. De beroemdheden van tegenwoordig eten alleen maar gezond. Hier is voor voor zover wij kunnen nagaan geen sprake van plastische chirurgie.

Kim Kardashian en haar indrukwekkende derriere


Zussen Kim en Khloe


Kourtney Kardashian (moeder van 2, borstvergroting)


Kourtney Kardashian heeft als enige van de familie bekend dat ze een borstvergroting heeft ondergaan. De andere Kardashians en Jenners claimen niks aan het lichaam gedaan te hebben. Aan het gezicht geven ze wel toe: Kris, Kim, Kourtney en Khloe geven aan af en toe botox te gebruiken. Als je een reality-ster bent gaan er al snel geruchten rond op het internet over wat je allemaal aan je lichaam gedaan kan hebben. Dat betekent niet altijd dat het ook waar is, maar er zitten soms wel wat in. Neem het lichaam van Kim: ze heeft grote borsten en grote billen. Dat kan van nature zo zijn, maar in combinatie met zo’n strakke buik ga je als kijker wel twijfelen of dat echt puur natuur is. Ook zijn haar borsten altijd vol en rond, zowel voor als na de zwangerschap. Meestal verandert het na de zwangerschap maar, bij Kimmie niet. Als dat puur door de genen komt; damn, dan willen wij die genen ook. Meteen, graag.

Kylie Jenner (de jongste Kardashian zus)


Kendall Jenner (het een-na zusje)

Het kan op foto's van Kendall Jenner, een van de jongste telgen uit de Kardashian-Jenner clan lijken of ze een vergroting aan haar billen heeft gehad, maar als je naar de andere zussen kijkt (ook de jongste) zie je duidelijk dat de dames goede genen geërfd hebben. Het gezin staat er wel een beetje bekend om. Die billen, die zijn hoogstwaarschijnlijk dus echt puur natuur.

Foto's via Instagram