Lifestyle / Celebs
Celebs

Update Jayoncé: Ze gaan in relatietherapie

Dat het gras bij de buren niet altijd groener is, blijkt maar weer uit de problemen tussen het ‘perfecte stel’ Beyoncé en Jay-Z. Al enige tijd gaan er verschillende geruchten rond en nu is de kogel door de kerk: de twee gaan in relatietherapie.
 
Vorige maand vloog het zusje van Beyoncé, Solange Knowles, Jay-Z in de 'haren'. Waarom? Geheel onbekend. De twee bevonden zich, samen met een bodyguard en Beyoncé, in de lift in het Standard Hotel in New York, en op – uitgelekte – camerabeelden was duidelijk te zien dat zuslief rake klappen uitdeelde. Een bodyguard probeerde het 27-jarige zusje tegen te houden, waarna hij op de noodknop drukte, vermoedelijk om te voorkomen dat iedereen kon zien wat er gebeurde. Waar de ruzie in de lift over ging, is tot op heden nog altijd een mysterie…


In rep en roer
Vreemd, dat liftincident, maar toen ook nog eens bleek dat Queen B haar getatoeëerde trouwring had laten verwijderen, was heel medialand in rep en roer. De tattoo, het Romeinse getal IV, verwijst naar de geboortedagen van Beyoncé en Jay-Z en hun trouwdag. Bovendien spreek je het getal in het Engels uit als Ivy en dat is weer de tweede naam van het kindje van het showbizzkoppel. Anyhow: it was gone… De achterklap van NU stond vol met Bey-news, en krantenkoppen als ‘Gaan Beyoncé en Jay-Z scheiden?!’ en ‘Jay-Z gaat vreemd!’ stonden dikgedrukt op de voorpagina. De geruchten dat Jay-Z meermaals buiten de pot zou piesen, deden vaker de ronde. Had-ie geen oogje op Rachel Roy, dan was het wel op een andere goedlachse schone. Als déze keer de scheidingspapieren nog niet klaarlagen, dan wisten de media het ook niet meer.


Relatietherapie
En nu schrijft OK! Magazine dat de twee in relatietherapie gaan. Dit op aanraden van goede vriendin Gwyneth Paltrow. En ja hoor, ze nemen het ervan! De 44-jarige rapper en de Queen of Pop zitten maar liefst drie keer per week op de bank van de therapeut. Dit als laatste poging om hun relatieproblemen op te lossen. De voornaamste reden voor de therapie zou nog steeds het veelbesproken liftincident zijn, wat ze (nog) niet achter zich kunnen laten.

Wat vind jij van de geruchten? Welk scenario verdenk jij? 
Beeld: Reporters