Lekker behapbaar: de leukste Suárez-bijt-memes

Sport & gezondheid door Fleur

Oh my grizzlybeer. Wat zagen we gisteravond nou op de televee? In het duel tegen Italië beet Suárez, die uitkwam voor Uruguay, zijn opponent Chiellini. Wereldnieuws? Nee. Maar het levert leuke memes op. Die wij weer verzamelden.
 
Tjonge jonge. Suárez kan weer niet normaal winnen, hoor. Die moet weer als een labrador op speed zijn tanden in het vlees van zijn tegenstander zetten. Pardon, ‘weer’? Ja. Hij deed het namelijk al twee keer eerder: in het verleden waren Otman Bakkal (PSVizzle) en Branislav Ivanovic (Chelsea) de klos. Of Suárez nu straf krijgt? Supermeganouenof. Hij mag de komende twee wedstrijden niet meespelen. Wat er verder gebeurt, is niet duidelijk, want FIFA moet nog even onderzoek doen. Het is namelijk niet helemaal zeker of Suárez écht gebeten heeft, of naar eigen zeggen met zijn tanden tegen de schouder van de Italiaan liep (ja, en wij zijn allervier hoogzwanger van Huntelaar jr.). Maar mócht onze pitbull weer eens los zijn gegaan, dan riskeert hij een schorsing van 24 maanden. Hatsekidee. Overigens doet zijn coach er geen siësta minder om: "Dit is een WK en het gaat hier niet om de moraal van de spelers", citeert Nu.nl
 
Memes, y’all!
Het Suárez-incident wordt nog vervolgd, dus, maar we kunnen je voor nu ook nog even laten smullen. Wat gebeurt er namelijk als je iets raars uitvreet? Dan word je met je knar op een plaatje geknutseld. Inmiddels zijn er tientallen memes over Suárez' sportieve actietjes online verschenen. Wij hebben de leukste voor je!
 Wat zou jij een passende straf voor onze terriër vinden?
Beeld: 1, 2 en 3.