Canadees model tatoeëert gezicht vol om beroemd te worden

Gezicht door Karin

Zit jij al jaren te dubben of je nu wel of niet dat kleine hartje op je voet moet laten tatoeëren? Model Vin Los is daar wat makkelijker in. Hij heeft zijn gezicht, hals en romp vol laten tatoeëren met tientallen woorden.
 
Woorden? Ja, gewoon random woorden. Deze heeft hij in verschillende groottes lukraak verspreid over zijn gezicht. Welgeteld 24 plakplaatjes heeft hij op zijn knappe bekkie laten zetten, met inbegrip van zinnen als ‘schreeuw mijn naam’ en ‘iconisch gezicht’. Euh.. ja, dat kan natuurlijk ook.
 

Goed verhaal
Vin zegt dat hij koos voor woorden in plaats van tekeningen en symbolen omdat deze niks voor hem betekenen en omdat hij een zogenaamd statement wil maken, aldus DailyMail. Wat dit statement is, is ons een raadsel overigens. Ook heeft hij zijn eigen naam in grote letters op zijn buik laten vereeuwigen. Maar ook woorden als ‘seks bomb’, ‘Tokyo’, ‘fame’ en ‘guilty’ prijken op zijn lichaam. Aan Vice legt Vin uit: “Het klinkt misschien alsof ik geen waarde hecht aan de woorden, maar mijn tatoeages zijn niet alleen voor mij. Ik wil iets zijn voor mensen om naar te kijken, iets wat impact heeft. Iedereen die me ziet gaat direct zichzelf afvragen: 'Waarom het woord ‘roem’? Hoe ziet zijn leven eruit?'" Goed verhaal, Vin, goed verhaal.
 

Ambitie
Vin zegt dat zijn ambitie is om de 'beroemdste man ter wereld' te zijn. (Bij dezen bombarderen wij Vin dan ook officieel tot meest oppervlakkige man van 2014, hoezee!) Hij kreeg zijn eerste tattoo - het Le Coq Sportif logo op zijn borst - op zijn 16e. Inmiddels heeft hij nu 24 woorden op zijn gezicht laten tatoeëren. Ondanks het feit dat de woorden voor altijd op zijn lichaam en gezicht te zien zullen zijn, is hij verrassend makkelijk over het kiezen van de woorden. “Het is erg oppervlakkig. Ik luister op YouTube naar alle grote hits en ik haal gewoon een paar woorden uit deze nummers. (Maar echt?) Bijvoorbeeld: ‘Top of the World’ is van het nummer van The Cataracs, maar het is ook wat ik wil. Veel mensen vragen me of ik niet bang ben dat ik er misschien spijt van krijg op een dag. Als ik besluiteloos was, had ik geen tattoos op mijn gezicht laten zetten.”
 

Zoals te verwachten wordt Vin door zijn hoogst ongewone verschijning in combinatie met zijn goede looks, steeds bekender op het internet. Een goede zaak voor de man die zegt dat hij 'de beroemdste man ter wereld' wil zijn.  
 
Wij bombarderen Vin niet tot meest beroemde man ter wereld, maar tot meest oppervlakkige man ter wereld...

Wat vind jij van Vin?
Beeldbron: Vin Los