Cosmo komt met een sexguide voor lesbiennes

Intiem door Kimberly
Met handige health-tips en prangende beautyvragen is een tijdschrift fijn tijdverdrijf. O, één topic nog: seks. Normaal gaat het altijd om mannetje-vrouwtje. Maar Cosmopolitan komt nu voor het eerst met een sexguide voor lesbiennes. 
 
Mannen. Dachten jullie nou écht dat wij een tijdschrift openslaan voor die ‘50x zomerjurkjes’? Nee. Wij bladeren het liefst door naar bladzijde 69, daar waar handige tips, ervaringen en do's & don’ts staan omtrent seks. Werkelijk alle ins en outs over natuurlijk De Piemel, het mysterie van de G-spot, sexy seksmoves en ga-zo-maar-door worden er besproken. Een tikkeltje spannend, en altijd handig om te lezen, toch? 

 
Sexguide voor lesbiennes
Maar ladies, wat dachten jullie van deze? Het Amerikaanse vrouwenblad Cosmopolitan gaat nóg een stapje verder als het gaat om slaapkameradviezen, zo meldt DailyMail. Het tijdschrift geeft voor het aller-, allereerst een sexguide voor lesbiennes prijs. Met roodkleurige letters meldt de kop: ’28 Mind-Blowing Lesbian Seks Positions’. Oef! 
 
Het blad, wat zo’n beetje bekend staat als dé seksbijbel, gaat met haar tijd mee. Inclusief illustraties worden seksposities als ‘Kinky Jockey’, ‘The Espresso’, ‘The Erotic Maypole’ en ‘The Sexy Spider’ stap voor stap besproken. En ja, daarbij mag een moeilijkheidsmeter natuurlijk niet ontbreken, en ook de nodige rekwisieten als handboeien komen hierbij om de hoek kijken. Helaas niet geschikt voor de ietwat preutsere dames dus. 
 
 
Goed initiatief
En waarom Mr. Cosmo? Het blad merkt dat de openheid over homoseksualiteit steeds groter wordt en ook de ‘vraag’ naar dit soort onderwerpen stijgt. Sekscolumniste Rowan Pelling vindt het initiatief van het tijdschrift goed. Zo zegt ze: “Het toont een veel grotere acceptatie. Zowel naar homoseksuelen toe, als naar vrouwen die op seksgebied willen experimenteren. Of ze nou homo- of heteroseksueel zijn. Daarnaast moet het een ware opluchting zijn voor de redacteuren die elk mogelijk dingetje over ‘The Blow-Job’ wel hebben beschreven." 

Wat vind jij van de sexguide voor lesbiennes?